Reportage igen…

Bild min vän Lina Linruz

Nu kom min man hem och sa att det fanns ett reportage om mig i Östgötatidningen igen s.18 🙂 Idag har jag fått flera familjebokningar och förfrågan på bröllop som fotograf…och jag tyckte det var kul att alla dessa hörde av sig just idag..men nu förstår jag. Reportaget är liknande det som visas tidigare i Mjölby, men nu i Motala – Linköpingsdelen. Välkommen till min blogg!

Min hemsida som fotograf hittar du här. Klicka på loggan
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Reportage igen…”

 1. Vad roligt, det är härligt att det går framåt med afärena och du får så många uppdrag. Det sporrar en att fundera själv om man skulle våga prova något annat.
  Kram Ulrika

 2. Härligt Lotta! Bara att gratulera. Själv syr jag just nu i mitt företag. Har ett uppdrag med 7 konferensrum, 25 hotelrum och flera kontor som vill ha ny gardiner. Det är så kul när det tar fart med sitt företag. Bara att njuta så länge det rullar på. Ha det gott! Marie

 3. hej Lotta,
  grattis till all PR! Hur har ni det i all SNÖN? Har skottat fram en fastkörd Volvo här idag (dock inte min tack och lov). Ska snart lägaa ut lite snöbilder på min Blogg.
  Kram Kicki

 4. Hej Lotta!
  Jag läser här stadigt, men skriver inte alltid. Tyckte dock det var på sin plats att gratta extra idag! Jättekul!!!

  Trevlig helg!

  Kram Mariette

 5. Åh vad kul!!! Jag får ett leende på läpparna, goa du, vad jag blir glaaaad!!! Bröllopsfoto, oj, så späääännande, vet ju att du har fler såna på gång, ja, tack för all positiv energi du ger = )!!!

  Kram L-L

 6. Vad roligt att det går så bra. Tänk att du fått så många uppdrag på samma dag och även reportage i tidningen. Grattis!
  Kram,
  Regina
  Ps. Jag skulle gärna komma förbi på en fika i morgon, men det är alldels för långt bort;-)

 7. Hej!

  Vad kul med fler reportage! Din blog är så himla fin!! 🙂

  Det är skoj att det kommit så många fina muffins/bakformar, hittade själv några på Lagerhaus samt på Åhlens, finns många fina som piggar upp baket ännu mer 🙂

  Mums vad gott med kaka, blir sugen, får nog ta och baka nåt jag med 🙂

  Kram o ha en fin helg!

  Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *