Kakor och vårfeeling

 
 
 

Vaknade med huvudvärk imorse och undrade hur dagens foton skulle bli..men det gick bra. När jag sätter igång att arbeta får jag sådan energi och glädje. Jag tror att huvudvärken bara försvann i allt det roliga.

 

 

Jag planerar sällan hur jag ska fota och styla..det kommer i stunden här och nu. Jag har en tanke vilken känsla jag vill förmedla och denna gång vill jag ha lite vårfeeling. Detta är ett litet urval av alla kort.

Nu ska vi fika på kakorna och resten av dagen ska jag umgås med mina barn. Vi ska spela spel, titta på film och har en stor påse godis som väntar:-)

 

Hoppas att ni alla får en riktigt skön helg!

 

 
 

Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Kakor och vårfeeling”

 1. Fin fina bilder som alltid.
  Här är maken borta med så det blir tacos och fredagsmys för killarna och mig med.
  Ha en fin kväll.
  Kram kram Lina

 2. Underbara bilder som vanligt! Jag vill bara baka i massor då jag ser dina bilder. Och det gör verkligen stor skillnad att omge sig med fina saker då man bakar. Fina pasteller som bara skriker VÅR är vad jag behöver just nu, och det kan man ju verkligen frossa i på din härliga blogg.
  Kram Dessie

 3. Jättefint, såklart!

  Längtar tills vårat kök har blivit renoverat, är så o-inspirerande där just nu att jag bara bakat en gång på 6 månader!!

  /charlotta som renoverar gammalt hus

 4. Hej på dig!
  Tack för din fina kommentar – blev så glad!
  Härligt att ni kommer iväg på en
  resa!! Gud vad sugen jag blir på när jag ser bilderna:) Sitter här på Lanta på balkongen och sucktar efter småkakor och riktigt kaffe nu:)) Så glad för din skull att det går så bra med fotandet!
  Jo vad har du för stativ när du fotar?
  KRAM
  Lina

 5. SÅÅÅ KUUUL du har haft vännen! Jag förstår precis vad du menar med att få massor av energi av fotning, det är bara så himla roligt!!!

  Ha en sköööön helg!
  Kram L-L

 6. Mmmm jag riktigt känner doften av nybakta kakor. Bilderna inspirerar verkligen! T o m jag som är urusel på att baka undrar om jag inte ska försöka mig på nått recept i helgen.
  Önskar dig och din familj en riktigt skön helg!
  Kram,
  Regina

 7. Grrr… nu får du snart sluta med bilderna på de underbara assistenterna, jag blir galen av ha-begär (och tyvärr tillåter inte ekonomin några större investeringar just för tillfället…) Underbara, härliga, pastelliga bilder! Ha en trevlig helg!//Kram Maria

 8. Åh, dina bilder är så vackra. De ger en sådan lust! Det är väl det som är meningen med fotografier, att de ska förmedla en känsla.

  Var handlar du alla dina slickepottar någonstans? De är så fina.
  Kram/
  Carina

 9. Hej!
  Ser ut som du haft en riktigt kreativ dag. Tittade lite på dina bilder du tagit i det här uppdraget, ocg du fångar verkligen en lantlig och avslappnad känsla, och tänkte att du kanske även skulle testa att jobba med lite olika skärpedjup på en del bilder, dvs ha större bländare. Om man kikar runt i moderna kokböcker idag, inredningsreportage, är det ju alltid med några närbilder med kort skärpedjup. Kanske du tycker jag mumlar nu, men bara en tanke från ett fruset Skåne.
  Kram !!

 10. Här kommer lite svar;
  Nordljus: jag fotar aldrig med stativ, tycker jag inte får de vinklar jag vill ha
  Annelie J: Jag fotar ibland med kort skärpedjup, men i detta fall vill assistent orginal ha mer översiktbilder än skarpa detaljer. Jag gör både och. Tack för tipset!
  En glimt av mitt liv: Mina slickepotter kommer från Rice och Bagaren och kocken.
  Kram Lotta

 11. Det ser så gemytligt och behagligt ut. Att det sen blir goda kakor av allt fix är väl bara plus.
  Är det blommiga bakplåtspappret engångs eller är det någon annan hemlig variant. Det ser så jättefint ut!
  Ha en skön fredagkväll!

 12. Hej igen!
  Vad bra, huvudsaken är ju att kunden blir nöjd, vet precis, ibland skulle man verkligen vilja ta ut svängarna lite extra. men, man kan ju inte annat än att gilla dina bilder, oavsett. Jag som aldrig bakar, får nästan lust att dra igång ett o annat projekt när jag kikat in här.

  Ha en fin helg.
  Kram!!

 13. Haha,nu fick jag oxå veta var slickepottarna kommer ifrån.
  Gillar dem!

  Du,Tack för din omtanke.

  Sen måste jag säga,som vanligt fina bilder.Nu blir jag sugen att baka,men vi har en tjej som ska vara utan mjölk i tre veckor.Så baket får vänta tyvärr.

  Trevlig Helg.
  Kram
  Linda

 14. Vilka underbart inspirerande bilder! Så snyggt med alla pastellfärger. Man blir verkligen sugen på att baka. Måste genast in på Elsas hem och shoppa. =) Vilken bra idé med mönstrat bakplåtspapper, så läckert!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *