En sockerbagare …här bor på landet…


Min lilla sockerbagare hon är så duktig här hemma. Hon är som mamma glad i att stå vid bakbordet i uteköket. Kan berätta att bullarna blev stora och fina..och vansinnigt goda. En stolt liten flicka som fick bjuda på nybakade bullar.

Jag kommer troligtvis inte hinna blogga lika mycket framöver..ja, ja..jag vet att ni hört det förr *ler* men nu är det mycket att stå i om jag ska bli min egen. Hundra tankar samtidigt och massor av nytt att fundera på, men jag tar det i min takt och tycker det är jätte kul.

Mer bakning hittar du här om du scrollar 
 
 
Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

31 reaktioner på ”En sockerbagare …här bor på landet…”

 1. Hej Lotta!

  Jag har flera gånger snubblat in på din blogg via andra bloggar och nu har jag äntligen kommit mig för att läsa den ordentligt och länka till den på min hemsida! Jag gillar din blogg, dina bilder och det du skriver, precis så är det livet skall vara!!

  Vi hörs mer en annan dag, jag lovar att komma tillbaka ofta!!

  Kära hälsningar,
  Maria

 2. Nydelig, Lotta! Så flink, liten baker du har. 🙂 Og for et skjønt forkle hun har, det fikk meg til å tenke på Madicken. 🙂 Hun er en av mine favoritter blant Astrid Lindgrens fortellinger.

  Flott i utekjøkkenet ditt! Sitter og studerer alle de fine sakene i hyllene. 🙂

 3. Här har det också bakats hos er ser jag! Duktig flicka du har!
  Pajen på min blogg går supersnabbt att göra, så det finns inga ursäkter att inte prova, :O)
  Må gott,

  Isabella

 4. duktig liten bakerska du har. Lycka till med dina framtidsplaner med eget, har själv haft eget (Present & hantverksboda) och det är väldigt bra att vara väl förberedd…allt gott till dig/Catthie

 5. Så mysigt att baka bullar och vilket fint förkläde din tjej har!! Förstår att hon gillar att baka i ett så fint utekök. Var länge sedan jag skrev kommentar här hos dig men jag läser din blogg varje dag!! Tack för all inspiration!

  Kram Moa

 6. Åh, jag vill med = )!!! Så kul!!! Ja, så fort jag har nått 60 % friskskrivning sätter jag igång, då blir det jobb 60 (en försörjningslön) och eget för resten. Det pirrar i magen när jag läser här, jag blir så glad och du ger mig så mycket hopp och energi = )!!!

  Kram L-L

 7. vilken söt sockerbagare!
  tack för receptet på det fantastiska brödet. jag bakade det igår o det var faktiskt både fantastiskt gott o fantastiskt enkelt att baka. sådana recept gillar jag!
  det låter som om det rör på sig för dig nu – kul!
  kram
  ingela

 8. Så fina bilder på sockerbagaren…:-) Så mysigt när de tycker om att skapa! Min ”lilla” fast ändå ganska stor älskar att stå vid bakbordet, och vi andra njuter! 🙂 Kram Tina

 9. Kul med småbagare… bara de städar efter sej oxå. Är själv superdålig på att baka så det vore kul om barnen skulle bli ivriga.. Jenny har nog blivit lite grann matintresserad i o m hushållslektionerna i skolan…
  Sött förkläde.
  Kram
  Lotta

 10. Vad roligt att du har din egen lilla sockerbagare som vill vara med och hjälpa till! 🙂
  Don´t worry, du skriver när du har tid, vi har all förståelse för att det kanske inte blir lika mycket bloggande för din del framöver!

 11. Hur är det det är nu…..? Äpplet faller inte så långt från….. men så roligt! och vad stolt hon ska vara när bullarna är klara och ni kan njuta av nybakt bröd…..
  Visst är det att leva i nuet att göra det som man har lust till just nu….så lever jag för det mesta… utom när jag jobbar förstås…för då tycker jag att det är jättesvårt att vara medveten om var/hur.
  Kram
  /Lotta

 12. Baka, baka, liten kaka…..
  En egen bakbok a´la Lotta skulle nog bli en bästsäljare!
  Tänk alla dina inspirerande bilder och foton på bröd, pajer, muffins, sylt, gurkinläggningar m.m…..
  Dessutom bra hjälp av den ”lilla söta sockerbagaren”.
  Kram / Jeanette H.

 13. Ok, här kan man inte vara ifrån särskilt länge förrän det händer stora grejer!! Vad kuuuul att du vågar bli din egen!! Jag önskar dig all lycka och kommer självklart att följa din väg!!

  KRAM

 14. Vad roligt det är att baka tillsammans!Så mysigt det måste vara att baka där i ert utekök!Gullig flicka och fint förkläde!Lycka till med att starta eget!Vilken utmaning, men det blir nog bra.
  Kram Sanna

 15. Trillade in på din blogg idag och kände att jag bara var tvungen att kommentera! Efter att ha läst en del inlägg måste säga att du har en otroligt fin och inspirerande blogg som jag ska försöka besöka lite övtare from nu!

  Ha en bra dag!

  Kram Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *