Vi gör oss en bra dag

Vi gör oss en bra dag, det var det första jag tänkte när jag vaknade. Jag gick upp och gick ut med Pettson och sedan satte jag fart med både tvätt, plockat ordning överallt för sedan gick vi ut.

Vi var ute i fyra timmar och jag städade växthuset och sedan lagade vi mat. Jag älskar att vara utomhus och mår så himla bra av det. Januari är inte den roligaste månaden men man får göra så bra man kan och jag behöver saker att göra.

Vi sa till barnen att de kunde komma hem nästa helg så kan vi åka skridskor, åka spark och grilla för det gör oss så gott.

Igår var ju borta men jag hade ingen bra dag i huvudet. Det är tufft när anhöriga är sjuka.

Nu ska vi sätta oss och planera garderober och jag ska kolla in Youtube och det ska beställas bord till Elin som hon ska få i försenad julklapp. Ja lite får hon betala själv också. Jag ska göra några sådan här ljus i våriga färger.

Ha en skön kväll 💕

Kram Lotta

Snyggt från Bubbleroom skinnkjol här , klänning här , sneakers här

Blommor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi gör oss en bra dag”

  1. När jag läser dina inlägg.o hur du beskriver saker så tänker jag ”ja just det drabbade ju mig” men jag tänker kanske på det med andra ord. Hade en sån dag ”för mycket i huvudet” i fredags, på jobbet. Får koncentrationssvårigheter och vimsar mellan uppgifter och tar åt mig personligen när det blir strul i projekt och tappar totalt energinivån, som jag kallar det. Är helt onödigt och förödande för psykiska välmåendet. Det är då jag åker hem och städar köket 😊eller försöker hitta det som lurar bort tillståndet att hjärnan kapar sig själv. Kram Milla

    1. Hej, ofta när jag är för mycket i huvudet så har jag fått mycket omkring mig, är trött eller har för lite att göra. Jag känner igen mig i det du skriver och brukar också lura hjärnan med att göra något. Så bra knep. Kram Lotta 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *