Några lökväxter och nya krukväxter

Vi har kalas i dagarna två och det är mysigt att träffa sina släktingar. Jag har mycket större behov av att vara nära och träffa mina släktingar nu än vad jag hade tidigare. Elin har varit sjuk men bättre nu och undrade om vi ville komma förbi en sväng och hjälpa till med några småsaker. Hon skulle sätta upp gardiner och köpt mörkläggningsgardiner.

Här hemma är köket undanplockat med allt från julen men jag ska fortsätta i vardagsrummet, packa ut lådorna och ta allt till vårt lager. Vi ska hämta hem skidor, skidbox, växtlampa mm för nu ska jag börja förodla. Där växtlampan var förra året ska det nu bli garderob, vi ska börja mäta men jag är ju så långsam mot jag var tidigare 🙂 Det blir när det blir.

I köket har så lökväxter och nya blomkrukor fått flytta in med hopp om varmare och ljusare tider och det är fint att börja dagen där vid bordet att skriva till er.

Koppar, ljus, ringar

Det ska bli så roligt att börja keramiken igen i februari. Jag ska göra lite ljusstakar till Elin, mer julpynt som hon önskar sig till nästa år och så en till kotte till grindstolpen och så massa mer. Det finns så mycket att skapa, älskar jobba med händerna.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Koden FYRAARSTIDER33 ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser under hela Januari hos Ellos  HÄR ( gäller ej exclusive)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *