Livet är även längtan

Idag behövde jag en dos av längtan. Längtan att sitta i vitsippor, se glittrande vatten, sol, blommor, alla ljud, grön gräsmatta osv.

Det är något speciellt att ha härliga saker framför sig och längta. Jag skulle säga att jag är ganska bra på att vara i nuet, men för den skull är det inget fel att längta. Längta efter sina barn, eller värme eller en upplevelse eller vad det nu kan vara. Vi behöver lite av allt. Vi är bara människor med känslor.

Kalle och jag har pratat lite mer så vi ska försöka sätta fart att bygga garderober i gästrummet. Mäta och fixa själva så vi kan få in allt som står både på golven och bakom sängarna. Få in kläder, kuddar och täcken, resväskor osv. Jag vill egentligen inte sätta för min fina tapet men vi behöver förvaring.

Nu ska jag sätta fart här och packa ner julen klart, jag ska fixa naglarna i den här färgen, hunden behöver klippas och jag har köpt blommor som ska planteras. Jag skulle vilja ha någon fin duk, skaffa mig mer fina konstblommor. Nu är jag så redo att göra fint i början på året. Jag kände mig lite trött där ett tag och seg att komma igång men nu har den känslan vänt.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Så söt klänning här, fin kjol här , tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Livet är även längtan”

  1. Hej Lotta. Vi känner inte varandra men vi är nog ganska lika sett till personlighet. Jag känner ofta igen mig i dina texter, det är precis så jag känner och tänker, men du är bättre på att klä dem i ord. Jag uppskattar din fina blogg så mycket och njuter av dina fina bilder. Önskar dig en fin helg. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *