Mer rörelse, idag vattengympa

Det har snöat så himla mycket och jag har varit ute och skottat våra parkering där bilarna står och gjort lite olika gångar till oss och djuren så vi kan röra oss lite i trädgården. Gratis motion tackar man inte nej till.

I eftermiddag ska jag och en arbetskamrat på vattengympa. Det är så skönt att röra på sig, skönt i vattnet och i bastun efteråt. Förr hade vi både bastu och spabad. Spabad är det något jag längtar efter och Kalle vill ha bastu. Vi får se vad vi hittar på framtiden. Jag älskar ju vatten så simma och vattengympa passar mig jättebra. På badet finns även ett litet gym som jag har besökt och kollat hur de ser ut. Ett sånt där litet gym kanske inte är så dumt och så kunna simma eller vattengympa och så mina promenader med vänner och Kalle.

Jag behöver mer träning i mitt liv och det får jag automtiskt när jag kan vara i trädgården men jag behöver också träna mer på andra sätt och få flås så det är det jag försöker komma igång med nu när jag kan ha mer saker att göra och inte jobbar lika mycket.

De små blomkrukorna gjorde jag iordning nere i växthuset innan jag bar in dem. Tänk när värmen kommer och jag får fylla växthuset med blommor och växter. Nu ska jag bära ner mitt olivträd som kan stå där och ge lite grönska denna kalla tid. Är så nöjd med ljustakarna och lyktorna i olika höjder men ska gå på loppisar framöver och kika på ännu mer saker. Att blanda nytt och gammalt är fint.

Här nere ska vi göra så mycket kul framöver, men nu är det inbäddat i massor av snö.

Kram Lotta

Vårfint här

Koden FYRAARSTIDER33 ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser under hela Januari hos Ellos. Gäller ej varor Exclusive, möbler mm

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Mer rörelse, idag vattengympa”

  1. Så fint och mysigt ni har det med ljus och blommor!!!!
    Kan man få tips var du köpt ljusstakarna som stjärnor
    Tacksam för svar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *