Massor av lökar

Jag ser så mycket fram emot att se mina rabatter i vår. Jag satte massor av tulpaner och andra lökar så jag hoppas att det ska bli något fint. Jag ångrade så mycket året innan att jag aldrig planterade lökar så förra året slog jag på stort. Nu får man vänta och se så ingen gräver upp dem. Första året vi bodde här hade vi något djur som åt lök men sedan har vi klarat oss.

Jag ska ringa en kille som ska komma hit och hjälpa oss ta ner lite träd, då får vi ved också. Vi har några träd som är dåliga på grannens mark men de kunde vi ta sa han, så snällt. Idag har varit magiskt ute med sol hela dagen. Jag har varit på vattengympa med min vän Johanna, jobbat, ätit semla och varit ute och jag märker hur bra jag mår av att röra mig igen.

Imorgon ska jag till vän Cecilia som fotar åt Ernst. Jag skaffade mig den här krukan före jul som jag tänkte fylla med något vårigt eller en kryddväxt. Blir nog en stund i blomsteraffären imorgon. Nu är det dags för sängen.

Kram Lotta

Så fina nyheter på Hemtex påslakan här, rosa kofta här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *