Vara en drivkraft i mitt eget liv

Innehåller annonslänkar

Här ska det bakas idag och jag ska lyssna på lite poddar och så jobbas det i köket med lite utkast på datorn mm. Igår hörde ett företag av sig som jag troligtvis ska jobba med i vår/sommar som jag tycker så mycket om. Jag har lite mer pirr och livsglädje igen och när man har det då kommer saker till en på ett annat sätt. Man sätter igång ”goda spiraler” och jag försöker vara en drivkraft igen i mitt eget liv.

Kalle säger det ska bli sol med så en till promenad ska jag hinna med. Jag tar med hunden ut nu och går varje morgon när jag ska vara hemma, behöver de där stegen men vet att snart vill jag starta dagen i växthuset varje morgon.

Jo jag kom på att lite fika är bra att ha med till fjällen för att fika och äta ute varje dag blir alldeles för dyrt så då är det gott att elda i kaminen, ta en bastu och en kaffe när man varit ute och åkt skidor.

Jag har tänkt att jag ska börja åka längdskidor igen. Jag gjorde det mycket som barn och önskar mig ett par vallningsfria skidor i 50 års present. Sedan ska jag bara få med Kalle också. Jag lyssnade på en podd med Olof Röhlander igår och pratade om att det är så bra att ha lite framåtrörelse och längtan , det behöver inte vara så mycket och mitt är att våga mer och inte säga nej till lite nya saker. Jag skulle vilja dagvandra mer tex i fjällen, men vi behöver hitta en kattvakt så vi kan vara borta ibland och nu har jag en på gång.

Jag älskar ju utevistelse i naturen året om och vill vara ute mer på vintern, så testa längdskidor igen blir kul. Jag behöver lite olika typer av aktiviteter i olika årstider. Gå på vattengympa, testa gymmet i simhallen, åka skidor, våga dreja, sjunga i kör osv Sånt blir jag lycklig av och då mår jag bättre. Sedan får man tänka att jag jobbar bara i klädaffären just nu en dag i veckan så jag har mycket tid. För mig är det bra att ha aktiviteter lite om dagarna annars blir jag knäpp nu när jag mår bra, så tänk nu på att inte jämföra er med mig om du jobbar heltid och tex har barn hemma osv .

Nu önskar jag er en fin dag så kanske vi hörs av idag igen. Jag ska kolla in några träningsskor kom jag på för jag har inga som är hela som jag kan ha att träna i och så har man ju ökat några kilo i vikt sista tiden så träningskläder får man nog titta på också. När jag slutade träna sist var jag en small och det är man inte nu direkt 😊

Ha en fin dag, här ska det bakas och köksmaskinen ska få jobba 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vara en drivkraft i mitt eget liv”

 1. Tack för härlig positiv ”pepp” om tillvaron! Jag har inga nyårslöften men ska bli bättre på att göra aktiva och medvetna val samt stanna upp för att se de små sakerna och ”bara vara”.
  Om jag känner mig lite låg ska jag ta hand om mig, och se fram emot nästa dag med nya möjligheter. Är så glad för mina riktigt nära vänner, vilken rikedom att ha dem💜

  Här lyser solen från en blå himmel med små söta molntussar🌤️. Ska strax baka tårta till makens födelsedag som ska firas i närmaste familjen – såå mysigt!
  Kram

 2. Tar med mig tanken om att vara drivkraft i mitt eget liv, inte låta allt och alla bestämma, utan att själv känna in vad JAG vill och behöver för att må bra 😊
  Tack!
  //Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *