Tjejmiddag och fixa till midsommar

 
Fullt upp idag med att förbereda för midsommar, har jobbat en stund och nu väntar storhandla och klippa gräs. I år ska vi vara hemma och det är inget märkvärdigt med att ha midsommar men man vill ju ha lite mat och lite fint runtomkring sig. Nu känner jag mig stark så det ska bli trevligt att piffa och pynta osv. 
 
 
Igår var jag på tjejmiddag med mina barndomsvänner, så himla mysigt. Älskar träffa dem och uppdatera sig på allt som händer i allas liv. Vi har så himla trevligt. Hann också med en tur till Blomsterhandeln och köpa en stor kruka jag slagit sönder och fina amplar att ha jordgubbar i ( visar senare) 
 
Ha nu en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tjejmiddag och fixa till midsommar”

 1. Så fin du var i den klänningen!!! Har du samma dilemma som mig att många klänningar är för långa och att midjan hamnar en bit ner på låren? 🤣Tror att du och jag är ungefär lika i längd. (156cm)
  Ha en fin dag!
  /Jannica

 2. Hej igen!

  Så fint ditt kök är, är det ny renoverat?
  Okej, skönt att det går på rätt håll för din dotter och att hon mår bra. Det är inte kul att ha någon i sin närhet som är sjuk och mår dåligt. Det vet man själv, har precis ju gått igenom en transplantation.

  Du verkar ha fullt upp idag. Lycka till med det.

  Ha en underbar onsdag.

  Hoppas det är bra med dig.

  Kram Sandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *