Nu kan vi skörda

 
 
Nu kan vi skörda, det finns sallat, mangold, gurkor, kryddor, dill, persilja, sockerärtor en massa mer att plocka in. De här bilderna är några dagar gamla nu finns det ännu mer.
 
 
I helgen ska vi sätta upp foder på runt dörren och då kan jag börja fota reportagebilder även om det vita inte är målat. Har sålt massor av gamla bilder till Tyskland denna veckan och det är skönt när det rullar på även om jag är mycket hemma. 
 
 

Idag måste jag städa lite, det är bland det tråkigaste jag vet. Har ju hjälp en gång i veckan men det hinner bli smutsigt till helgen. Brukar inte städa så mycket emellan men nu ska vi ha gäster. Så blir det baka tårta och hoppas den blir bra så kan jag tipsa er. 

 
Ha det fint!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *