Jordgubbar och glass och barnen börjar bli stora

I samarbete med Lantliv
 
Igår blev det jordgubbar och glass sent på kvällen. Jag försöker samla ihop familjen och vill att vi ska äta tillsammans. Philip har ju moppen nu och är inte hemma så mycket så lite familjetid är guld värt. 
 
 
Mugg HÄR
 
 
När vi samlas är det ofta kring bordet eller när vi reser tillsammans. Barnen är så stora nu så de följer inte med oss längre på allt som vi vill åka på, de har mer och mer sina egna liv som det ska vara. 
 
 
Jag och Kalle har det så bra ihop så att vi mer och mer får vara själva är inget jag tycker är jobbigt. Den dagen de flyttar kommer det bli enormt tomt men Kalle och jag har ju ändå så mycket intressen och mycket vi vill göra och så länge vi har varann så är det bra. 
 
 
Skålar HÄR 
 
 
Ikväll blir det nog lite grillat och så skönt att mannen är ledig nu i tre dagar. Skönt när han får sova ut på morgonen för han går upp så tidigt när han jobbar. 
  
Ha en bra dag! 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jordgubbar och glass och barnen börjar bli stora”

  1. Ja det är inte billigt att renovera, speciellt inte kök och badrum. Vi renoverade köket och hela nedan våningen när vi flyttade in i huset för 2,5 år sedan och det var ej billigt.

    Har du någora planer för midsommar? Vara hemma eller bort bjudna?

    Kramis Sandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *