Växthusbygget, hyllor kom upp

Viken underbar dag vi fick igår, se solen glittra i sjön igen och vi åt frukost i växthuset. Jag älskar vara utomhus som ni vet och när jag får dessa pysseldagar hemma med solsken så blir jag alldeles pirrig i själen.

Nu hoppas jag på fint väder nästa helg igen för då kommer ”alla” barnen , vi ska lägga i båtarna, grilla och äta god mat och tända brasa på altanen. Jag tror vi alla behöver de där stunderna ute nu som gör att lite mer lyckliga.

Nu ska jag åka och jobba, det blev jeanskjolen idag och en blommig blus. Även om jag slutar kl 18 så är det ljust när man kommer hem. Imorgon väntar en dag ute igen med att köra grus och så annat kul men det tar vi imorgon. Kalle köpte oss ett spabad igår också så det ska vi bygga in i altanen i vår. Har saknat vårt bad så mycket.

Nu är det dags att sätta upp lampor och fler hyllor men det får bli nästa helg. Lite taget och så spara så man kan genomföra allt man vill göra. Det här är så kul att få gärna ta tid, men det bästa är ju att göra det med honom.

Ha en fin dag och tack till er alla fina följare som är med på min resa genom livet🌺

Kram Lotta

Koden ARSTIDERMAR24 ger 33% rabatt på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor hos Ellos HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Växthusbygget, hyllor kom upp”

  1. Jisses, vi fick ju ett rejält snöväder i Mälardalen i helgen så här känns vinter fortfarande. Har ni tjäle i backen? Hos mig är det alltid rätt långsamt i trädgården så känner mig inte alls redo att vara ute o greja ännu, men sen kommer allt på en gång och går fort som attan. Det är då tiden definitivt inte räcker till när man är hemifrån 07-17 varje dag 🙂 Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *