Påskpyntat lite

Det har snöat lite ute. Jag tog in det mesta av blommorna som jag planterade igår men nu skiner solen och även om det är kallt och blåser så blir det en fin dag. Snön har börjat smälta bort.

Jag ska fixa lite frukost till Kalle och sedan ska jag vara ute hela dagen. Äta ute och pyssla ute så att jag laddar energi för nästa vecka, det blir grillning och frukost i växthuset. Att göra någonting lite annorlunda gör dagen lite mer festlig.

Jag fick så mycket inspiration av mamma som alltid gör så fint när jag var där häromdagen. Hon hade påskpysslat i hela huset och utomhus och jag förstår ju vem jag fått min pysslarådra av. Min pappa är också väldigt duktig med att snickra osv så det finns nog i blodet.

Sängkläder gamla, andra fina här , filt gammal här

Det behövs inte så mycket för det ska bli fint. Lite lökväxter och några videkissar.

påskpyssel här

Gammal ljusstake

Kuddar här

Idag när jag vaknade gick jag ut med Pettson i solskenet och njöt så mycket.

Nu sitter jag här i köket och njuter av mina duk, min påsklija i kruka, min fina handduk med citroner, gula ljus, servetter och påskriset. Jag ska fixa lite frukostbricka till Kalle med mitt fina porslin. Jag köper aldrig porslin längre, nej det finns tillräckligt här och blir över. Igår köpte jag däremot ett bord till Elin och Karl som var en julklapp men inte blivit av. Det var egentligen tänkt ett annat bord men det har varit slut länge.

Nej nu ska jag ut och njuta av solen och vi ska sätta upp hyllor i växhuset som ska målas en gång till

Kram Lotta

Vårnyheter här , vill du påskpyssla så massor här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *