Nu har vi lagt bud igen

 
I helgen var vi och titta på ett hus som vi alla blev väldigt förtjusta i, jag har nog nämt det huset för er innan men vi har bara varit utomhus tidigare. Det är väldigt fint inne i huset och allt gjort med stor nogrannhet och kärlek. Sedan finns det en del att göra i trädgården men läget är precis vid en sjö med egen brygga. Du kan stå i köket och laga mat och se ut över sjön samtidigt, det gillar jag. Så nu har vi lagt bud igen 🙂 Kalle är ledig idag så vi ska in på banken och prata lite med dem och handla för Elins fest. 
 
Så nu är vi igång igen, vi får se vad detta leder till denna gång. 
 
Kram Lotta 
 
💗 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nu har vi lagt bud igen”

  1. Åh så spännande! Håller tummarna att det går vägen den här gången!! Så nyfiken på hur ni resonerar när ni letar, angående avstånd från där ni bor nu, och storlek på hus/tomt 🙂 vi har ändrat oss massor under tiden vi letade, på något vis så vet man när man hittat "rätt" även om det kanske inte stämde med det man från början tänkt sig 🙂 Vi hade ju inte tänkt köpa hus på "ofri grund" men som tur är fanns det möjlighet att även köpa tomten så det såg vi till att göra direkt!. Lycka till nu!! kram!

  2. Är du aldrig orolig att du tipsar eventuella budgivare när du berättar om att ni lagt bud innan köpet är klart? 🙄😳🙄

    1. Hej, ja der beror på. Jag har ju fått lov att köpa stugor innan försäljning och då har det varit bara vi. Förra huset var ute offentligt och då skrev jag inte om det. Jag skriver inte vilken stuga heller 😄 kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *