Lite bättre i ryggen

Jag går på tabletter och det funkar ganska bra, naproxen verkar vara lite drag i. Jag kom inte upp ur sängen först igår men efter tabletter kunde jag vara uppe och gå. Sedan gör jag övningar så jag hoppas min rygg känns bättre om några dagar. Det är en muskel som gör ont, som en knytnäve ungefär på höger sida lite högre upp i ryggen. Jag har tydligen kastat sten som gjort att jag fått ont 🙂

Om jag klarar av det så har vi lite visningar idag, privat och offentliga.Vi har en förhoppning om en ny stuga, som Elin blev förälskad i också. Sedan är det ju det där med priset. Allting blir så dyrt men det beror ju också på hur mycket det är att göra och vilket läge osv.

I vilket fall så ska jag försöka fota lite nya bilder till er snart så jag har lite mer att visa er. Kalle tog extra ledigt imorgon och då måste vi tömma uterummet helt för på torsdag kommer målaren.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Lite bättre i ryggen”

  1. Åh vad spännande med nya visningar! Ja priset får man ju beakta vad man får för pengarna 🙂 Vi som köpt och river och bygger nytt, känns som att vi har kastat x antal pengar i en container :-O och då blir det ju extra dyrt, men om huset man köper är "färdigt" och i stort sett redan som man vill ha då är det ju kanske värt att betala lite mer? Vi är iallafall färdigschaktade nu och väntar på att vår kontrollansvarige ska komma ut och besiktiga så vi kan gå vidare med gjutningen!

  2. Vi letar också fritidshus eller helgboende och det är bara att konstatera om man inte kan betala hur mycket som helst för ett hus med vattenkontakt måste man göra kompromisser. Det har vi kommit fram till nu. T ex inte färdigt/optimalt med vatten/avlopp, lite sämre läge eller längre bort än tänkt från början, mindre hus, dåligt skick, norrläge etc. Du skall se att vi båda är med fritidshus snart 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *