Glad påsk

 
 

Mina fina barn ska ut och gå påskhare och påskkärring. Det har inte kommit iväg förrän idag. Visst är de söta! Hon är lite lik min dotter..den stora kärringen som flög igår *ler*.

 

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Glad påsk”

 1. Va fina 🙂

  Önskar härmed dej en riktigt Glad påsk ifall vi inte ses på Blåkulla. Servicen är inte riktigt klar på kvasten , mannen tycker att det är viktigare att serva sommarbilen !!!!

  Kram Bittan

 2. Så söta båda två. Saknar att ha ”barn” hemma att påska till det med.. (väntar på barnbarnen ;))
  Ha det så gott i helgen och hoppas flygturen gått bra!
  Kram Allis

 3. Vilka superfina påskkärringar! Tänk inte en enda dök upp här i går o jag som hade laddat med godis för en gångs skull!

  Glad Påsk!!!

 4. Ljuvlig blog. Jag håller på att bli tokig av alla fantastiska skandinaviska bloggar. Hur ska man kunna begränsa blog rollen?
  Fina påskkärringar och underhållande blog.
  Annelie

 5. Hej Lotta,

  Så fina de är! Såg dina barn (på avstånd) i affären för ett tag sen och kände genast igen dom. De är lika söta och rara i verkligheten 🙂

  Glad Påsk!
  Sanna

 6. Glad påsk Lotta!!

  Fina påskhäxor och söt liten kanin 🙂 Hos oss hör det till att påskhäxorna är ute på lördagen, så nu ska jag snart fixa till mina små kärringar och gå ut på turné.

 7. Vad roligt att se att det fortfarande finns barn som går runt och önskar Glad Påsk, önskar att det kunde komma en påskkärring eller påskhare till mej!! Det är sååå gulligt!! Önskar dej en fortsatt trevlig påsk!! Kram*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *