Picknick i hagen

Stanna tiden..jag vill bara få andas, njuta och få finnas till! Picknick i hagen..två tjejer som badat i poolen. Fler bilder kommer ikväll..
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Picknick i hagen”

  1. Hihi så lustigt, vi har också haft picnic i trädgården i dag, med rabarbermuffins. Och barnen har badat i bassängen. Pool har vi inte plats till…

    Kramen,
    Emma

  2. Så härligt det ser ut, ett riktigt Madicken-ögonblick! Själv fick jag sitta en stund i solen medans sonen lekte med grannens hund, de två kommer sova gott i natt iaf!

    Kram ia

  3. Vakkert bilde! Ja, slik har jeg det også i blant. Har bare lyst til å stoppe tiden, viktig å leve i nuet. Veldig fine bilder i innlegget under, Rabarbrakrem. En smak av sommer, det!

  4. Hej..är inne och kikar på dina bilder..igen:)…försöker lära mej lite hur man tar bilder på barn….och det är då inte det lättaste…har du några små tips ..på något så där som man kan tänka på..eller har du tips på vilka fotosidor man kan gå in och titta samt läsa i..?…blir inte ledsen OM du inte kan svara..var bara en spontat tanke detta:)….och stanna tiden..ojaa det vill ja..NU…ha en skön pingsthelg…kram..Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *