Pergola och bambumöbler

Annonslänkar Ellos
 
 
Jag har haft en skön påskafton, mamma hade dukat så fint och bjöd på massor av mat och kaffet kunde vi ta ute. Vilken dag så härlig. När vi kom hem började Kalle och barnen tvätta bilar och jag tog fram lite mer saker till altanen under pergolan.
 
Pergola här, solstolar Vida xl 
 
 
Bambumöbler Blackballoon här
 
Finns även fina på Ellos 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag undrar just hur många gånger i sommar som jag orkar släpa fram alla dynor 🙂 Vi har ju tänkt att bygga ett poolhus där vi kan ha dynor, men det blir inte i år. Nu får vi ha dem i bastun en trappa upp så lite bökigare. Det blir i alla fall väldigt mysigt när man tar fram dem. 
 
Ikväll har jag stått i tvättstugan. Rensat, strykt och plockat så nu är det fint där. Hoppas du också haft en bra dag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
Den här lampan kan jag tänka mig till uterummet när vi målat och stor jutematta här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pergola och bambumöbler”

 1. Glad påsk! 🐣☀️
  Så fint vid poolen!
  Väldigt snygg pergola, håller den emot lite regn?
  Jag är i färd med att dränera och måste riva altanen och bygga ny… funderar på en enklare variant av tak, kanske en pergola😊
  Vänliga hälsningar
  Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *