Utedusch vid poolen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag ville min man göra utedusch..det har han länge gått och funderat på, så han visste hur han ville att det skulle se ut. Det gamla munstycket kommer från vår gamla skola, så den kunde vi bara montera ner. Spillvirke fanns även hemma, så det var bara att sätta igång. Efter 2 timmar var den klar och kostade oss en slanganslutning för 10:-..allt annat fanns redan hemma…det kallar jag billigt.
 
 
 
 
 
 
 
När uteduschen var klar så placerade vi den vid sidan av poolen. Vi har bara dragit kallvatten genom trädgårsslangen så det gäller att duscha när vattnet har värmts upp:-).
 
 
 
 
 
 
 
Min man provduschade..själv valde jag att hoppa i plurret 27 grader känns bättre.
 
 
 
 
Idag har jag städat vid poolen..det är ett tacksamt ställe..det räcker att lägga lite kuddar så blir det fint. Inne är det sista man vill vara.

 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Utedusch vid poolen”

 1. Nej inne har man ju ingen lust att vara just nu. Blir nog sådana dagar också i sommar. Vilken fin dusch ni har gjort. Passade verkligen bra vid poolen. Fint du har gjort på sidan.

  kram Ullis

 2. Näääää, jag kommer – har du en extra handduk???

  Ja tänk om man hade en pool ändå, tro det eller ej men idag tog jag faktiskt ett dopp i dotterns pool. vattendjup 50 cm. Men det var härligt svalkande att krypa omkring där på mage;o)

  Ska skärpa mig med kommentarerna framöver, läser ju din blogg allt som oftast och det är så roligt att få några rader som de från dig idag:o) Så man vet att folk faktiskt läser, för ibland undrar man ju….

  Hoppas du fick ett kvällsdopp! tur att vi i alla fall har stranden längre ner på gatan!

  Kramar Mia

 3. Hej Lotta! Blev så jätteglad för din kommentar hos mig, det värmer!!!! Även om jag ju främst gör bloggen för mig själv så lider jag av prestationsångest ganska ofta :0) och tycker att allllllla andra har det finare än vi….att man bara orkar *hihi*

  En utedusch…så härligt!!!
  Var rädd om dig! Kram åsa

 4. Så härligt det strilar från duschen! Att din man tar initiativ till att göra så fina grejer – det skulle gärna få smitta av sig på min make 😉
  Hoppas du får en fantastisk söndag ute vid poolen!

 5. Haha du är go du, vet inte om jag vågar visa framsidan…Glömde säga innan vad fint du har gjort på bloggen med text och dom stora stora hjärtana. Jag vill också få till det…Hur skall jag göra? Måste förnya vloggen lite, den är lite trist nu tycker jag..

  Kramis A

 6. Om någon har ett underbart hem så är det du!:) Vi pratade just här hemma om att fast vi inte har någon pool vill vi ha en ute dusch.
  Er blev just så som jag skull vilja ha den! Har ni kopplat trädgårdsslangen till den eller har ni vatten från annat håll?
  Måste vara underbart i värmen med poolen! Hoppas du har sköna dagar med familjen! En helt annan fråga, är det du som textar de vackra etiketterna du har hemma?
  Kram
  Lina
  Kram
  Lina

 7. Ser sååå härligt ut! Och att ha en egen pool hemma, det måste vara ljuvligt just nu! Vill ha!
  Ja, njut nu av ditt vackra hem och din vackra trädgård, pool och man och barn! Varför åka bort när man kan ha det så skönt och mysigt hemma!

  Kram kram
  Mona

 8. sååå himla underbart ni har!!!!!!
  så fint!!!

  Vilka otroligt vackra kort du tagit1!!Poffsiga minst sagt!!!!!

  *SOLA * BADA * NJUUUT!!*
  Trevlig sommarhelg!!
  ~~♥Önskar Millan♥~~

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *