För er som längtar…

 
 
 
Jag går tillbaka och tittar på alla foton som jag aldrig visat..många härliga sommarbilder. Skulle kunna fylla två bloggar. Tänk vad många kort jag har fotat under 1.5 år som bloggen har funnits. Ni som längtar kan gå tillbaka i min album och titta på vänster sida…dessa bilder är från sommaren vid poolen en härlig sommardag och dessa bilder har jag visat tidigare!
 
 
 
Jag längtar efter att kunna fotografera i sommar till sent om kvällarna. Nu när jag har utvecklat mitt fotande ska det bli härligt att få kunna exprimentera lite mer. Nu ska jag pyssla sagohus med min dotter.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”För er som längtar…”

 1. Verkligen kontraster mellan dina två sista inlägg!
  Sitter här med blåsor i ena handen efter att ha skottat bort ca 50 cm snö från vår gång fram till huset. Den är ca 10 m lång, men jösses vilken tid det tog. Fick se det som ett träningspass!:)
  Kram

 2. Just nu ser det där väldigt exotiskt ut. Som att det var ifrån ett annat land.

  Vi ska skotta bort snön från Garagetaket idag som är alldeles platt.

  Allt är kritvitt ute idag och snön faller hela tiden.

 3. slike bilder varmer på dager som det snør vannrett! det er jo ikke så himla lenge til vi kan sitte og dingle med bena i vannet! gleder meg!

  ønsker deg en herlig lørdag lotta!

  klem beate

 4. Men tack för den du ;o)
  Eller man kanske ska säga TACK!
  Här blåser det utav bara den så någon utgång med barnen blir det inte idag.
  Skulle faktiskt sitta fint med lite snö dropp och vår luft!!

  Ha en fin kväll gumman! Kram erika

 5. Som Gudrun Schyman sa i Let's Dance igår kväll ”Längtan är en underskattad känsla”…

  Sätter mig i fåtöljen och blundar en stund, ser mig själv sitta på altanen vid stugan och skrubba färskpotatis i kvällssolen. Jag hör hur barnen leker med sommarkompisarna några hus bort. Grilldoften söker sig fram mellan husen. Känner hur det stramar lite i ansiktet av sol och vind…

  Stor kram
  Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *