Fantastiskt

Det är helt otroligt vad mycket snö det kommer nu. För en månad sedan längtade jag efter vår..men nu när jag ser att det kommer dröja bestämmer jag mig för att älska vinter.

Jag fascineras över att vi inte kan bestämma över vädret. Vi människor vill styra allt i vår värld..men vädret rår vi inte på. Härligt! Här hemma har vi skottat taken, så runt husen ligger det stora högar av snö.

Vår gamla skolbyggnad..utanför bor våra kaniner

Hela familjen är samlade här hemma idag till en lugn dag. Jag ska bara ut och ge kaninerna mat sedan ska vara inne och mysa, pyssla, baka och fota. Barnen sitter och leker och sjunger på sina rum..de känner nog med att det är skönt med lugn och ro. Nu ska jag krypa ner i sängen igen hos min man..det är ingen brådska att äta frukost idag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Fantastiskt”

 1. Sara - årstidsförälskad

  Ja, visst är det härligt när man känner sig nöjd med årstiden vi faktiskt är i, istället för att klaga! Man blir så mycket gladare då!

  Tack för en urhärlig blogg med massor av inspiration!

 2. Jag läser om alla som längtar efter vår. problemet är att det ju inte ÄR vår denna tid oavsett om det är snö och kallt eller blask och plusgrader. Det är 23 år sedan sist det var en sån här vinter, så jag passar på att njuta av det häftiga med det – snö är häftigt!
  Hopas många håller sig inne idag dock. JAg har just låtit bli att åka och träna men måste ut och handla inför kalas imorrn, men det ordnar sig alltid! Ha en härlig dag – jag känner att det här blir en härlig mysdag! Kram Milla

 3. Ja det är länge sedan hela Sverige
  låg under KungBores vita täcke,men i dag har ni visst klass 2 varning medans vi här uppe i Umeå har strålande sol – 18grader kallt men vackert.Håll er inne och mys i ovädret.
  Kram från mej som inspireras av din fina blogg:)

 4. Det lät så himla positivt så ville bara flika in med en kommentar och tacka för det positiva insticket bland all negativ energi som folk sprider nu för tillfället! Fin blogg har du =) Kramis!

 5. Så bra skrivet Lotta!

  Jag har också bestämt mig för att fokusera på allt man kan göra – mysa på en bio, ta pelargonsticklingar, måla om hemma – istället för att bara längta efter framtiden.

  Kramar från Sally och jag

 6. Hej! Jag brukar läsa din blogg men har aldrig skrivit nåt.. Men jag blir alltid på bra humör när jag läser om ditt positiva tänkande. Jag är så trött på alla som klagar på denna underbara vinter, som börjat tjata om vår redan efter nyår!
  Förut var det vinter mellan nov och mars… jag älskar alla årstider.
  Jag ska fortsätta att läsa din underbara blogg.

  Mari

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *