Energi och glädje på arbetet

 
Känner sådan härlig energi och glädje just nu. Har en massa idéer jag vill förverkliga på vår förskola. När jag är inne i ett ”flow” då får jag massa gjort, jag har energi och jag mår bra. Jag tycker väldigt mycket om mitt jobb och just nu känns det som jag har inspiration att göra en massa nytt.

 

 
För tillfället håller jag på att skapa material som vi ska kunna använda på våra samlingar. Bland annat små sagohus…ska visa er bilder framöver. Jag målar och syr ett slott med prinsessan på ärten för tillfället. Jag älskar att pyssla och är så glad att jag har ett jobb där jag får utlopp för det. Dessutom arbetar jag på en förskola som har en god ekonomi vilket gör det roligare. Vill man skapa eller göra förändringar så får man det inom rimliga gränser.


Bilderna jag visar idag är från mitt skafferi. Ett skafferi som jag håller fint i och förvarar mina grejer, tycker om att byta en del…då är det bra att ha ett ”showroom” *ler*.

 

Ha en skön helg. Jag ska ut på restaurang med min mans arbetskamrater, lata mig och pussa på min familj.

Kram Lotta

 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Energi och glädje på arbetet”

 1. Raring, nu råkar det ju vara så att jag vet att detta skafferi inte är så stort fniss fniss men en väldigt fin ordning och reda…Låter bra att du skall pussa på familjen och går på restaurang och att du har energi och glädje för det har inte jag. Kan du skicka över lite?

  Kramkram Anne

 2. Det är så fint i Ditt skafferi. Det är en god idé att ha ett ställe där man kan förvara vackra saker och njuta av dem – utan att ha allting framme samtidigt. Sedan kan man ju byta plats på sakerna när man får lust, ta fram någon och ställa undan något annat. Önskar dig en skön helg.

 3. Ibland önskar jag att vi också hade ett skafferi!:)
  I min kommun är det mycket stränga order om återhållsamhet när det gäller ekonomin. Vi har fått hälften så mycket pengar att röra oss med mot förra året. Ser fram emot att få se vad du har pysslat till din förskola.
  Kram

 4. O va roligt de lät. Ska bli väldigt spännande att se vad de är du har hittat på. Pysseltips är alltid välkommet. Jag har ju själv en 3 ½ årig liten kille. Jag är så nyfiken på vilken förskola du jobbar på. Vi bor ju nära varandra. Fast jag förstår ju att du inte skriver ut de här. Kram

 5. Ett underbart skaffei du har Lotta och så skönt att du mår bra, det är inte alla förunnat, man ska njuta av livet! Vilket vackert tyg där på sista bilden, man blir bara sååå vårsugen av det! Trevlig helg med familjen! Mari.

 6. Visst är det skönt att känna sådär?

  En dröm för mig är att någon gång ha ett sådant skafferi,vilken lycka.

  Önskar dig en strålande helg med gott att äta och många pussar.

  Kram
  Linda

 7. Härlig att höra att du gillar ditt jobb så mycket, förstår att det måste vara härligt att jobba med barn, ingen dag blir den andra lik.
  Jag förstår inte att du får tiden att räcka till.
  Gillar ditt skafferi, härligt att ha en sånt rum med massa fina saker.

  Ha en mysig helg, kram Rebecca.

 8. Tänk om man hade haft ett så fint skafferi, fast å andra sidan har jag inget skafferi alls *Ler* Önskar man kunde slänga in ett extra rum i köket.
  Ditt var jättegulligt iaf och mycket ögongodis där.

  Trevlig helg
  Kram Cattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *