Sälja bilder

Ni får stå ut med att jag är lite fantig just nu med att visa allt jag gör..men jag känner mig stolt och glad att äntligen fått komma igång. Har fått sälja denna bild till användas i en trädgårdsrapport. Kul att se mina bilder som helsida. Klicka här och titta på s. 54.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Sälja bilder”

 1. Hej och grattis lotta.. beundrar så din fotostil..som du vet så frågade jag dej för ett tag sedan om vilken kamrea du använde dej v..nu köpte jag en något mindre kompliserad kamera 🙂 en nikon d 3000 .. och jag tränar och jag tränar..inte är det lätt och inte beror det BARA på kameran:)..just nu så blir bilderna så mörka att det skulle vara så svårt att ta bilder..men man lär sej ju mer man använder den ..förhppningsvis..Som sagt..DU är superduktig och vad roligt att det går såå bra för dej..
  kram..Pia

 2. Du ska absolut inte be om ursäkt och ”tro” att du är fjantig!! Du ska vara STOLT och sträcka på dig, för du har sån otrolig talang Lotta!!! Jag beundrar dig till max och önskar att jag kunde lika mycket som du!!! Stor kram! / Jennie

 3. Hej Lotta,

  Fin bild, jag får sommarkänslor 🙂 Artikeln ser intressant ut också så den ska jag läsa senare. Låter spännande med ert uppdrag, grattis och lycka till. Ska bli kul att se vad ni hittar på.

  Tänk att avstånden inte är så stora som man tror ibland 😉

  Ha en fin dag,
  Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *