Assistent orginal

 

Mitt jobb för Assistent orginal är nu färdigt. Jag hoppas att ni kommer se mina bilder i olika sammanhang. Det var himlakul att få fota och baka med dem i mitt kök. Maskinerna i pastell finns nu att köpa hos Bagaren och Kocken. Om du bakar mycket och vill ha två satser av tex. bullar då är denna att rekommendera. När man bakar bröd är den kanon och man slipper stå och skrapa kanterna som man måste göra med en KA. Nu väntar nya spännande fotografjobb…har något annat kul på gång..men det håller jag hemligt ett tag till.

Ha en skön dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

30 reaktioner på ”Assistent orginal”

 1. Kommer antagligen att tänka på dig varenda gång jag ser en assistent orginal, haha.
  Kul att du har att göra, men det förstår jag, dina bilder är kanon.
  Ha det bra.
  Camilla

 2. Ja du har då nästintill övertygat mig om att jag behöver en nu. Hihi! Jag bakar ofta dubbelsats av både bröd och bullar och då skulle ju en sådan här vara perfekt!

  Måste bara hitta en återförsäljare i Finland. Vet du någon?

  /Susanna

 3. Håller med kommentar ovan, att man tänker på dig när man ser dem! Jag sade just till maken igår att jag gärna skulle vilja ha en …en dag…eftersom jag numera bakar lite oftare.
  Nu väntar vi med spänning på vad det är för jobb du håller hemligt…
  Ha en skön vecka!
  Kram Elle

 4. Helena i Ljungsbro

  Jag köpte en KA, men lämnade tillbaka den efter första baket. Höll på att få ett psykbryt, det gick inte ens att göra en vanlig limpdeg, utan att den vällde över när den knådades. Den är inte för folk som är husliga och vill ha hembakt! Nu har jag en Kenwood efter att ha bakat i en Bosch i 23 år. Min mamma har en Electrolux och jag vara bara sugen på något annat. Kenwoodskålen är på nästan 7 liter!

 5. VILL HA! Verkligen jättemycket! Tycker att den är lite kult – tänker på farmor när hon stod och stoppade korv på jularna när jag var liten. Fast jag vill ju baka i den, bullar, matbröd och sån't. Idag har vi snöyra här och stark blåst.

  Kramar
  Lena

 6. Vilken härlig header med riktig vårkänsla, liksom bilderna i de föregående inläggen. Ska bli spännande att läsa om vad du har för nya projekt på gång1 🙂
  Önskar dig en fin vecka! Själv är jag rejält förkyld för tillfället, usch…

 7. Den är så läcker!!! Jag gillar ju pastellfärger så jag skulle faktiskt kunna köpa en bara därför… om inte plånboken sa ifrån.

  Jag är så glad för din skull Lotta att du får jobba med det du tycker om – det är inte alla förunnat! Och duktig är du på det du gör. Så fortsätt som du gör och inspirera oss andra med dina härliga bilder!!!

  Ha en fortsatt bra vecka!

  Kram
  Willewira

 8. Hmmm, den GRÖNA skulle göra sig fint i mitt kök! Kanske något att sätta upp på önskelistan till nästa födelsedag.

  Du är verkligen jätteduktig på att fotografera! Något tips på ett bra objektiv till en digital systemkamera?

  Ha det gott i veckan!
  /Anna-Karin

 9. Hej!
  Jag har länge gått och suktat efter en KA och när köket är renoverat är det det första som ska köpas in. Men jag hade turen att ha en väninna som hade en Assistent original som hon aldrig använde och den fick jag! Jag är oerhört tacksam för det och den är underbar att baka med.
  Kram Therése

 10. Kul att du fick ett så stort jobb bland det första du gjorde. Du har visat så fina bilder från baket tidigare så det kommer säkert att bli kanon för dem. Blir spännande att se vad du har på gång mer.

  Kram Ullis

 11. Hej Lotta!

  Skulle verkligen gilla att äga den i grönt 🙂 Vi har ärvt sambons farmors gamla elände. När den går på högvarv vill själva bunken flyga lös…du kan ju ana hur det kan sluta 😉

  Lycka till med fortsatta uppdrag!

  Anna

 12. Vad spännande att få höra vad du nu har fått för skojigt uppdrag. Du är ju så duktig, bilderna på Maskinerna gör en sugen på att köpa en direkt…Kramar Josefin

 13. Hej Lotta! Fina bilder, läste att du vill testa baka med surdeg, rekommenderar att du går in på Martins blogg http://paindemartin.blogspot.com/, han har även gett ut en bok om surdegsbak som är såå bra!

  Jag hade misslyckats innan men när jag gjorde enligt Martins beskrivning blev surdegen perfekt!
  Så det är ett tips, lycka till!

  Kram Maria

 14. Dina fina bilder på just denna assisten fick mig att skriva upp den på önskelistan. Innan ville jag ha en KitchenAid men du fick upp mina ögon på denna. Den här passar min stora familj mycket bättre.

  Tack för det vännen.

  Kram Kram

 15. Jättefina bilder. Bakar aldrig så stora degar så för mig fungerar min Kitchen Aid utmärkt än så länge, dessutom fungerar den så bra till allt möjligt annat också! Men som sagt, toppenfina bilder! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *