Tack♥ !


♥ Om jag inte hade börjat blogga…då hade jag aldrig fotat, skrivit och funderat så här mycket. Då hade jag heller inte inrett och pysslat lika mycket och upplevt världen som jag gör nu med alla sinnen.

♥ Om jag inte hade börjat blogga..då hade jag aldrig träffat så här många nya underbara människor och inte heller fått uppleva alla positiva och snälla ord ni ger mig.

♥Om jag inte hade börjat blogga..så skulle jag inte vara den trygga och positiva person jag är idag, då hade jag heller aldrig börjat jobba som fotograf & stylist och jag hade aldrig haft den självkänslan som jag känner idag.
 
 
 
 
Jag har insett att jag har blivit en tryggare, snällare och gladare människa tack vare er.
Jag vill bara i mitt djupaste inre säga tack..ni är så underbara!
 
Önskar att jag hann ge er alla lika mycket tillbaka som ni ger mig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

42 reaktioner på ”Tack♥ !”

 1. tack själv Lotta! Utan din blogg hade cyber världen inte varit lika vacker 😉
  O du ger tillbaka! I bilder nästan varje dag 🙂

 2. Ojdå vilka härliga ord. Nöjet är helt på vår sida. Vi har så mycket glädje av din blogg, både med olika inredningstips, bakidéer och finfina foton mm, mm. Så därför tack själv för vad du ger oss.
  Många kramar från Karin i Malmö

 3. Jag blir glad av att läsa din blogg o kika på dina bilder, din blogg inspirerar mig att blogga, och jag håller helt med att blogga är positivt, jag har blivit mer social o gladare av att blogga känns det som! 🙂

  Kram/Mira

 4. Lotta, du ger redan så mycket tillbaka. Hos dig hämtar jag inspiration och jag känner mig alltid glad när jag varit inne hos dig och hälsat på…

  Visst har bloggandet en positiv inverkan på livet, helt klart!

  stor kram!
  Willewira

 5. Hej!
  Vilket mysigt summerande, att ditt bloggande gjort så mycket för dig. Jag själv läser din blogg för du inspirerar och gläds av dina vackra bilder. Härligt!
  Må så gott
  /Karin

 6. Åhhh vilka väl valda ord Lotta.

  För mig är det ren lycka att titta in här och du säger att du inte ger så mycket tillbaka…
  Det är precis det du gör,genom att göra det du gör här!

  🙂

  Ha en fin dag.
  Stor kram
  Linda

 7. Tack för att DU har din blogg! Tack för att du är en inspiration och skänker oss glädje med underbara bilder och tänkvärda texter. Det var nog du som fick väckte mitt intresse för bloggandet och gav mig inspiration att själv börja. (Även fast jag fortfarande har mycket att lära) Du ger nog tillbaka bara genom att bjuda på nya fina inlägg.
  Alltså TACK för att DU finns!
  Kram Elle

 8. Vill säga ett ödmjukt tack till dig för alla tänkvärda ord, vackra bilder du delar med dig av. Du sprider en härlig positivitet i bloggsfären!!

  Önskar dig en fin vecka!

 9. Tack själv, Lotta. Du har ju inspirerat så många människor också, inkl mig. Du förtjänar det här utvecklingen.
  Skickar ett stort kram!

 10. Ja, tänk vad spännande saker som kan hända bara man tar ett litet steg från den vanliga vardagen. Själv vill jag säga varmt tack för att jag fått lära känna dig 🙂 Och för allt det vackra, tänkvärda du delar med dig av varje dag. Det är guld värt.

  Kram, kram!

 11. Du ger tillbaka MASSOR genom att (fortsätta) blogga! Du är en naturbegåvning när det gäller styling och fota kan du också, men man kan alltid lära sig mer och mer.
  Kall kram från ett fruset Stockholm (burrrrrra)

 12. Kära Lotta, du ger redan tillbaka allt det där du skriver. Du är en vacker människa som ger av dig själv och då får man positiv energi tillbaka. Ibland kan man behöva lite uppmuntran för att våga ta steget, men i grund och botten är det DU som gör det.

  Ha det bäst!
  Kram Kimsan

 13. Tack själv söta Lotta för att du inspirerar och delar med dig.
  Du är en underbar person och är så gald att vara din vän.
  Stor kram Lina

 14. TACK själv Lotta för att du alltid ger mig sådan inspiration och vackra bilder!!!
  Jag gillar verkligen att blogga, trots att jag inte har så många besökare, ingen reklam m.m. Jag hinner inte att ha så många inlägg och kommentera, men kul är det när jag väl har tid. Håller med om att assistenten är bra, men min är några år och vit. Läckert med pastellfärger.
  Kram på dig!
  Susanne

 15. Fantastiska bilder!

  Bloggandet är bara positivt. Jag tycker själv att jag utvecklas mer och mer plus att jag får hålla på med det som jag tycker är allra roligast 🙂

 16. ♥ selv takk, gode lotta!
  den dagen jeg fikk min første hilsen fra deg ble jeg kjempeglad… tenk at lotta med den fantastisk fine bloggen hadde sett lille meg…

  enig med deg blogging er bare positivt!

  klem fra beate

 17. Tack Lotta! För din inspirerande blogg, alla vackra bilder ochtankar som du delar med dig av till oss andra……
  Du är värd all lycka och framgång som du bara kan få….och tänk! det är ganska fantastiskt att bloggandet har fått dig att hitta just din väg i livet. Rätt otroligt!
  Många kramar
  /Lotta

 18. Du ger ju genom din blogg. Det är mer än nog! Inte måste man väl ge tillbaka på nåt annat sätt heller.
  /Marie

 19. Din blogg inspirerar så många av oss. Världen blir både gladare och vackrare när man får ta del av dina tankar, foton, idéer och ditt vackra hem. Någonting utöver allt detta och som du verkligen förmedlar med din blogg är att våga tro på sig själv.
  Kraaaaam,
  Regina

 20. Lotta du anar inte vad det betyder att gå in på din sida. Även om man inte alltid skriver nått så är den ju underbar. Dina ord dina kort ger mig så mycket. Det är jag som ska tacka inte du.
  Tack för att du delar med dig
  Kram Lotta

 21. Varsågod 🙂
  Du ger tillbaka lika mycket till oss genom din blogg varje dag!

  Jag känner att Du banar väg för andra som funderar på att ändra riktning i livet, men som kanske inte vet hur eller tvekar. Du inger hopp och inspiration!

  Tack,
  Sanna

 22. Varsegod! Vilken underbar utveckling du genomgått och härligt att få ta del av den genom din blogg. Vi här ute gillar dig och din blogg så fortsätt….. Marie

 23. HEJ
  VILKA HÄRLIGA ORD DU GER OSS.
  JAG BLIR JÄTTE GLAD NÄR JAG LÄSER DIN BLOGG.
  SÅ FORTSÄTT SÅ HÄR SÅ UPPTÄCKER MERA DIN MYSIGA BLOGG.
  JAG TIPSAR ALLA MINA VÄNNER OM DIN BLOGGG.
  LYCKA TILL
  KRAM MYRA

 24. Jag tror på tanken att om vi gör det vi är bäst på så bidrar vi mest. Jag tror också på att det vi ger ut till andra får vi tillbaka mångfalt, men kanske inte alltid i samma form som vi ger eller av samma person. Att du är otrolig på att inspirera via din blogg är glasklart, så fortsätt göra det du är bäst på så bidrar du mest!:)
  Kram Marie

 25. For et flott skrevet innlegg – med gode betraktninger og ærlige følelser. Jeg kjenner meg veldig igjen. Blogging er veldig givende. Du har en kjempefin blogg, forresten. Jeg her på besøk for første gang. Fortsatt god uke til deg.

  Hilsen Åpent hus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *