Utomhus hela dagen

Jag har varit ledig idag och det har varit en sådan skön dag. Pettson och jag har promenerat vid sjöarna här hemma och så har jag städat efter vårt bygge och städat i växthuset osv. Varit ute hela dagen.

Nu ska jag sminka mig och vila mig en stund för ikväll är jag bjuden på middag av min fina vän Helena. Älskar träffa mina vänner och hinna prata så det ser jag fram emot. Imorgon är det jobb igen så idag njuter jag av min lediga dag.

Vill du ha lite tips lite fina klänningar så kommer tips. Den här är så snygg finns även i beige här, den här gröna är supersöt, småblommiga här

Ha en fin dag 🥰

Kram Lotta

Koden ARSTIDERMAR24 ger 33% rabatt på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor hos Ellos HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utomhus hela dagen”

  1. Hej hej.
    Vilken härlig blogg Du har!
    Jag är lite nyfiken på vilken färgkod Ni har på ert fina växthus?
    Hoppas Du har lust att delge den.
    //Ewa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *