Bygga växthus

Innehåller annonslänkar

Ni som följer mig på instagram såg att vi började med växthuset igår, ja vi började med målningen och jag grät en skvätt när jag såg allt som jag längtat efter så mycket.

Nu ska vi börja med att måla allt och vi har ju valt Falu rödfärg fasadfärg timmergrå som innehåller linolja vilket betyder att det räcker måla två gånger utan att behöva grundolja, grundmåla osv. Det är supersmidigt och lätt att måla med den färgen. Vi börjar med att måla allt en gång och sedan bygga upp det och måla en gång till.

Det finns lite att göra som ni ser men vi ska åka på semester och jag jobbar osv så allt får ta den tid det tar. Vi pysslar lite när vi är hemma då och då. Vi har bestämt att vi ska göra en lecastengrund och som vi ska putsa. I växthuset blir det troligtvis tegelgolv och så ska jag hänga upp någon sådan här lampa och med ett gammalt bord och stolar.

Idag funderade jag på att ta elcyklen till jobbet men jag ska köpa ett bättre lås först så jag kan låsa fast den. Det skulle vara skönt att komma igång med att röra sig lite mer fast nu står jag och går på jobbet hela dagarna också.

Idag kommer svärmor och svärfar och hälsar på när jag jobbar och Kalle ska ta med dem på lunch och fika.

Ha det så bra 🌺

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bygga växthus”

  1. Vad härligt att kunna cykla till jobbet! Skaffa ett bättre lås men tänk på att också alltid ta med dig batteriet. När vi köpte elcykel till vår dotter, så sa de i alla cykelaffärer att det är batteriet de vill åt (de är svindyra) och att tjuvarna tar loss de på nolltid oavsett hur det sitter fast. 😱🤷‍♀️😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *