Sup med hund

Innehåller annonslänkar

Idag regnar det lite men nu är det semester veckan ut för mig. Ja ni vet ju att bloggen uppdaterar jag alltid ändå och visst har jag några enstaka samarbeten men Kalle är ju hemma och har semester och jag ska inte jobba i klädaffäen mer denna veckan så då blir det semester.

Vi var ute på sjön häromkvällen och det är så kul att Pettson följer med på allt. När jag tränade honom med en hundtränare så sa hon att jag skulle göra alla saker med honom när han var liten för då kommer han minnas det när han blir äldre och det blir lättare. Han har aldrig varit rädd för någonting. Han är med, nyfiken, glad och älskar människor.

Vi provade att åka SUP också och det gick också jättebra så det kan bli en längre tur framöver. Han tycker om att åka kanot också.

Igår jobbade jag och då blev det en gammal klänning här . Att börja jobba igen med annat än mitt eget företag kommer vara en av de bästa sakerna 2023, älskar det.

Nu ska vi se vad den här dagen bjuder på. Kanske gräva för växthus, köpa lecablock eller åka på andra ärenden . Vi tar dagarna lite som de kommer. Målningen får vänta lite för vädret är ostadigt.

Ha en fin, fin tisdag🌺

Kram Lotta

Andra fina klänning här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *