Kaffe på bryggan och prova båten

Nu har vi haft det mycket ett tag men listan över allt som behöver fixas börjar bli mindre. Nu känns det riktigt bra att vi kan åka dit och sova i helgen. Det får bli på madrasser till en början, sovrum och vardagsrum är tomt men vi ska slipa golv, måla och tapetsera så det är inte så bråttom med möbler dit.
Efter alla ärenden igår så landa vi i stugan, när vi plockat in allt så så blev det kaffe på bryggan och Kalle ville testa båten.
Båten är liten och för 2 personer men det räcker gott för oss och den här sjön. Vi ska skaffa kanoter också.
På bryggan har vi ställt upp stolarna från Hillerstorp och det blev så fint.

Här kommer man verkligen kunna sitta och koppla av, så tyst rofyllt och härligt. Bara fiskarna som slår i vattnet och fåglarna som låter.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Kaffe på bryggan och prova båten”

  1. Åh, så fint. 😍 Är stolarna sköna att sitta i? Finns det nån stor dyna som passar till? Var jättefint som du hade gjort med dyna och kudde. Kram!

  2. Vilken underbar blogg du har! Bilderna är ljuvliga. Jag bor själv på landet, skulle också vilja fånga stunderna så fint som du gör. Jag tycker det är väldigt roligt själv att ta bilder i min vardag! Ha du tips på vägen? I så fall tar jag tacksamt mot dig så att även min blogg blir läsvärd. Gå gärna in o kika på Blogg 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *