Godmorgon från stugan

Nu har jag landat hemma igen och igår var jag där och plockade ordning på det mesta för i helgen ska vi vara där. Klockan blev sent så jag blev även kvar över natten. Kvällarna vid stugan är underbara, vi har sol till kl 21 på altanen. Jag har så många bilder att visa er och det känns så skönt att vi kommit så här långt nu. Det känns fortfarande overkligt , som att jag lånar någons hus. Jag har nog inte förstått det än och är rädd att någon ska ta det ifrån mig.
Ha en härlig dag! Jag ska förbereda blogginläg och svara på mailen och försöka hinna svara på era frågor
Ta hand om er
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Godmorgon från stugan”

  1. Men Lotta så mysigt och fint. Vilken lycka och njut av din/ eran dröm❤️❤️. Kan förstå din känsla av overklighet och att den bara är till låns. Efter 15 som ensamstående mamma träffade jag drömprinsen och känner också samma känsla som du har med din stuga. Men nu efter drygt 2 år så inser jag att han är min🥰❤️. Trevlig helg! Kram

  2. Hej Lotta!

    Förstår känslan av overklighet..:-) Kände likadant när vi hittade vårt lilla smultronställe för två år sedan! Nu har vi målat och fixat, både inne och ute, så nu känns det verkligen som vårt..:-)
    Kram
    Anne-Lie

  3. Precis så har jag känt efter att vi blev med stuga förra sommaren. Rädd att vakna och inse att det bara var en dröm. Men det är på riktigt!! Ser fram emot ännu fler bilder på er mysiga stuga. Hur ser stugan ut på den sidan som inte ligger mot sjön?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *