Som ett litet troll

Innehåller annonslänkar

Vilket väder vi har här hemma och vi är ute och målar växthus, badar och nu ska jag ta mig tid att skriva till er också. Så här söt är jag på morgonen innan jag åker och jobbar, som ett litet troll.

Jag fortsätter med min morgonrunda varje dag. Kalle har fått fyra veckors semester nu men jag kommer jobba i klädaffären när det erbjuds hela sommaren, nästa vecka är bara en dag så det är inte så betungande.

Jag brukar kunna ha lite svårt för värmen på sommaren men än så länge har det varit lite varierande väder och när man jobbar i butiken så är man ändå inomhus. Jag skulle vilja köpa massor mer växter men det är ju så dyrt så man får ta lite taget. Det tar tid innan allt växer upp men nu börjar jag kunna se att det jag satt in tagit fart.

Jag fick tre paprikor av sonen som vi har satt i en pallkrage, han har dragit upp egna från frön.

Min lövkoja har slagit ut, de luktar så gott och är så vackra.

Luktärtorna har slagit ut och får näring en gång i veckan.

När trollet hade fixat sig såg hon ut så här och åkte till jobbet. För alla er som gillade min jeanskjol så har jag skaffat mig en till här.

När jag kom hem från jobbet hade barnen överraskat och var här, båda två med respektive och katten My. Vi åkte på marknad och grillade på kvällen.

De här två umgås jättemycket och det gör mig glad. Sonen och Elins pojkvän som träffas och även umgås med varandras kompisar och som också numera bor i samma hus.

Jag tycker så mycket om att duka fint, det är ju halva nöjet med att äta. Att det blir lite stökigt inomhus när vi är många det skiter jag i.

Undertallrik här, tallrikar här , glas här , servettring här , bestick här

Nu har Kalle fixat kaffe till oss och jag ska fortsätta måla snart igen.

Ha en fortsatt skön helg ❣️

Kram Lotta

Favoritplagg från Object klänning här, tröja här, blus här

Saint Tropez blus här,

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Som ett litet troll”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *