Buffé på Mjölby Stadshotell

Jag är glad att jag jobbar i klädaffär igen för då får man en anledning att klä upp sig några dagar i veckan. Igår var jag bjuden på middag av min fina vän Helena på Mjölby Stadshotell och de har en sådan fin buffé där. Ibland har de temakvällar också men det har jag aldrig varit på.

Maten var så god och det fanns mycket att välja på, de enda jag saknade var en liten chokladbit till kaffet 🥰 men det fanns ostar och kex och massa frukt. Ja helt klart värt att äta där ni som bor i krokarna. Det var en trevlig stund med en av mina bästa vänner. Hon är guld Helena, så äkta, ärlig och varm och så hejar hon på mig och funnits där i allt jag gjort. Både när jag varit på botten och i toppen.

Klänning här , (Jacka, väska och glasögon gamla )

Nu blir det jobb igen, jag är så glad för mitt nya jobb. Jag har satt på läppstiftet som ska lysa upp dagen. Min mamma hon har alltid läppstift för det gör henne gladare och piggare säger hon. Jag skiter i sånt om jag går hemma , men när jag jobbar är det trevligt.

Att leva nära sina känslor och hela tiden känna vad jag vill och vem jag är har blivit så viktigt för mig. Jag är mycket, många olika saker men att bli 50 år är skönt. Ska nog skriva en sådan lista någon dag , vad jag gillar och inte gillar. Så många saker jag gillade för 10 år sedan som jag inte vill göra nu och tvärtom. Att följa känslan är det bästa, det slutar skava och man står upp sig för själv, det känns gott.

Idag tipsar jag om dessa fina plagg , så fin kjol här och här och klänning här

Kram Lotta

Massa fina nyheter på Lindex tex gul klänning här , KappAhl 20% på barnkläder här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Buffé på Mjölby Stadshotell”

  1. Hej!

    Jättefin klänning och du passar så bra i den! Jag undrar lite över era konsoller i växthuset, jättefina, vart har ni köpt dem?

    Hälsningar Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *