Ingen mobil och skriva lista

Jag har inte varit i mobilen eller på datorn idag utan när jag vaknade bestämde jag mig istället att skriva en lista på allt jag har i huvudet och sedan bara beta av den listan, man hinner så mycket när man inte är i mobilen. Massa surdegar som jag velat få gjort som tex ringa samtal osv Jag har hunnit massor idag och haft energi och så har jag haft en kort och en lång meditation. Att meditera har varit som att ge sig in i en ny själslig resa.

Fint med citron här och här , önskar mig den här duken

Nu är kylskåpet fullt till barnen kommer, jag har städat mitt lilla hus och nu ska jag vila mig en stund till innan jag ska till min älskade kör. Jag har missat keramiken nu två gånger för jag jobbat och kören orkade jag inte förra veckan men ikväll ska jag dit och jag längtar. Jag får återkomma imorgon och se till att jag hinner blogga lite mer. Inatt har både Kalle och Pettson varit borta så det blir kul att få hem både min kära man och hunden ikväll 💕

Ha det fint

Kram Lotta

Snyggt från Michael Kors här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *