Det väntar dig någonting gott

Att få skriva till er och få dela med mig är så fint för mig med. Jag blir glad att ni vill läsa och jag lär mig mycket om mig själv genom att få vända och vrida på tankar genom att dela med er. Jag hoppas att jag kan ge dig någonting då och då som får dig att fundera över ditt liv och dina val. Jag vill leva nära mina känslor men behöver också mycket vardag för att bara vara i livet.

Det är en balans det där. Livet ändrar sig så mycket hela tiden och åldern gör att man prioriterar andra saker. Jag har blivit så nyfiken igen, nyfiken på att vilja lära mig mer saker som jag inte kan än. Jag skulle vilja gå mer kurser framöver om tex svamp, ätbara växter osv Jag skulle vilja vandra mer, åka på kurs inom meditation, kunna jobba mer med keramiken här hemma.

Att känna sig nyfiken på nya saker ger livsglädje och pirr och den nyfikenheten kommer inte om man är i stress. Att dra ner på kostnader, äga det som känns viktigast osv gör att jag kan äga min tid mer till att göra andra roliga saker. Om jag inte får vara i naturen eller håller på med mina intressen då försvinner min personlighet.

Att driva bloggen och göra allt som jag gjorde förr var en sådan glädje, att få utvecklas och våga göra nya saker. Nu känns det mer som jag gör en inre resa där jag går min egen väg genom att hitta mig igen. Jag har ett större lugn inom mig nu, en annan energi men fått tillbaka min nyfikenhet att vilja lära mig mer saker.

Har du känt ibland att det känns som någonting nytt kommer ske, som om det väntar dig någonting gott men du vet inte vad det är än. Så känner jag nu. Jag har någonting framför mig som kommer ge mig en ny dimension av livet på ett djupare plan och som grundar mig i det jag gör och den jag vill vara. Det känns fint och kanske blir det så med åldern.

Nu ska jag åka och jobba några timmar i klädaffären. Fredagar är alltid så kul för det är torghandel utanför butiken och mycket kunder. Jag ska åka lite tidigare för jag ska handla lite goda ostar till kvällen sedan ska jag möta upp Kalle för lite lunch och handla någon leksak till Pettson på vägen hem. Ikväll kommer Philip och imorgon kommer Elin och Karl. Älskar 💕

Ha en fin fredag 🐥

Kram Lotta

Fina klänningar här, här och här

Fina blusar här, här och här

Massor av fina vårnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Det väntar dig någonting gott”

 1. Fina tankar! Känner igen mig själv i mycket, som du säger det kanske kommer med åren 😊
  Trevlig helg! 🌷

 2. Det är så inspirerande att läsa om dina tankar och värderingar, blir glad samtidigt som man får lite aha-tänk på hur man kan förändra saker själv. Att det inte behöver vara stora drastiska förändringar utan att det lilla kan göra så mycket för hur jag mår.
  Önskar dig en riktigt underbar helg!

  1. Anne-Charlotte

   Ja det finns mycket man kan påverka själv i huvudet. Du är inte dina tankar som det brukar sägas. Ibland behöver man hjälp med det på olika sätt men mycket kan man göra själv. Kram Lotta 💕

 3. Åh det där pirret känner jag oxå! Har skrivit till dig innan då vi funderat på sälja stora huset och flytta till stugan. Nu är huset sålt och inom några månader är vi där. Olika känslor, tveksamhet (vad har vi gjort? 😆), ledsamhet (älskar där vi bor nu plus lämna familjen) men samtidigt ett pirr och spänd förväntan på lugnare tillvaro där vi kommer få mer tid till annat än jobb och jobb. Mindre yta, mindre ta hand om osv. Följt er resa då ni flyttade och hoppas på samma fina liv ni nu lever. Kram! ❤️

 4. Ohh så härligt det låter, jag är sjukskriven för utmattning och jag längtar tills jag hittar dit där du är nu sådan lättnad

  1. Anne-Charlotte

   Det tar tid.💕 Jag blir aldrig som förr men nu är det 6 år sedan från första symptom. Kram Lotta ❣️

 5. Martina Ingemarsson

  Fin titel och väl skrivet, känner igen mig mycket i det du skriver, jämnårig med dig eller nära…
  Har hängt med dig i så många år, guppar med in i den nya inriktningen på bloggen om man kan kalla det så… och är precis lika nöjd ”kund”. Roligt att fortsätta resan med dig och ert härliga nya hem. Trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *