Jag tror på naturen kraft

Kalle och Philip sover fortfarande, de får göra det till 10 i alla fall, ja sonen vill nog sova längre. Pettson, jag och Findus har varit ute och gått i hagen, mött solen och lyssnat på vattnet som kluckar vid sjökanten.

Idag skiner solen och vi ska ha utedag. Jag ska fixa frukost nu som vi ska äta i växthuset, sedan blir det wok på eld utomhus och ikväll ska vi äta grillspett med grekiska smaker. Elin och Karl kommer till lunchen och har med sig sin lilla katt My som verkar älska att vara här och springa omkring med våra djur. Glad att de kan vara tillsammans.

Porslin här och här

Jag tror på naturen kraft att göra gott för människan och gemenskapen i familjen så att få en tillsammanshelg är så värdefullt. Vi går i våra fritidskläder hela dagen och sedan latar oss inomhus ikväll. Jag kanske går ifrån och vilar en stund osv. Alla gör det som passar men vi är i naturen och här behöver man bara gå ut genom dörren för att möta den.

Korgar köpt på Kaptenbostaden i Sya

Det är inte så viktigt då att saker och ting ska vara tjusigt på något sätt utan det viktiga är att man är tillsammans och hjälps åt. Att man bygger upp den här känslan av vi hör ihop och finns för varandra. För när det stormar och skiter sig då finns vi där, går igenom kriser tillsammans, har ångest tillsammans, kör varandra till sjukhus osv. För de dagarna kommer också. Det finns inga perfekta familjer som ni vet.

Kruka har jag gjort själv

Vas här

Så nu ska jag fixa lite här och så hörs vi imorgon igen om jag hinner. Vi ska köra bord och stolar till barnen någon dag som de ska få av oss.

Nu kommer två lugnare veckor med jobb för mig, jag ska njuta av att vara i min trädgård, se när knopparna börjar spira, sådderna gro och jag ska umgås med släkten mycket i påsk. Mina barn, våra föräldrar, syskon och syskonbarn, jag ska sjunga med kören och göra utflykt med Elin. Blir jag rastlös tar jag en tur till simhallen eller träffar en vän men jag längtar efter trädgårdsliv nu och vill jobba med min grushög. Ringer de från klädaffären så hoppar jag in och jobbar om jag kan.

Ha en jättefin dag 💕

Tips porslin Gotland här ( 69 kr styck nu ) påskkruka här , fin kruka Ängsblomma här

För dig som vill lysa i påsk i gul klänning så kolla den här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag tror på naturen kraft”

  1. Jättefin kruka du gjort och så fint med påskliljor i den. Allt gott till dig och de dina❣ Kram Birgitta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *