Lite påsk och dagar som går fort

Innehåller annonslänkar

Igår skrev jag ett långt blogginlägg till er, satt i 1.5 timme för det tar tid att skriva och fixa bilder osv men sedan försvann texten och jag skulle iväg så idag kan ni få två om jag är pigg lite senare.

Jag ska fixa mina naglar men annars ska jag bara vara i min trädgård och i växthuset.

Igår efter keramiken var vi på Gryts handelsträdgård och köpte fina träd, ska visa er mer bilder senare.

Jag ska vara ledig i påsk men vi är bortbjudna mycket och det ska bli kul , men mycket trädgård blir det också.

Ljusstakar här

Igår kom spabadet och det fanns inte på hemsidan nu så det har nog sålt slut. Blir kul att installera det sedan, får be en elektriker komma hit också när vi är klara med golvet.

Vi har ju köpt ett sånt här och ett sånt här konstträd som jag har på altanen och i vardagsrummet men nu kan vi fylla växthuset med riktiga träd, så ett citronträd och ett persikoträd blev det igår. Persikoträdet kan stå i växthuset i vinter men citronträdet får vi ställa in. Ja ni som följt oss vet ju hur mycket träd vi hade förr. En blyblomma vill jag ha också. Visar mer från Gryts handelsträdgård senare idag.

Idag tipsar jag också om Johannas nya kollektion här och Pernillas kollektion här

Nu gör vi oss en bra dag 🌸

Kram Lotta

Gulligt till påsken 🐥här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite påsk och dagar som går fort”

  1. Så fint du gör och vad trevligt att följa din blogg. Får mycket inspiration.
    Toppen att ta del av dina klädtips. Brukar titta in och se vad du har på dig och sedan kopiera din stil. Funkar klockrent och får mycket beröm😃 självklart tipsar jag om dig och din blogg. Glad 🐣 påsk.

    1. Anne-Charlotte

      Vad roligt du gillar mina klädtips, Nu blir det ju att man klär upp sig lite oftare när man jobbar i affär. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *