Citron i växthuset

Kikar in till er alla och önskar er en fin påsk. Igår var vi hos svärföräldrarna och på kvällen hos Elin och Karl på grill så det var en mycket härlig dag tillsammans med sina släktingar som betyder så mycket.

Idag ska vi till mamma och bonuspappa som bjudit in alla så 22 personer blir vi. Mamma hon älskar styra upp kalas i högtider, duka och fixa mat så det är väldigt uppskattat att ha henne som gör allt för sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Så bjuder hon in min pappa och det är gulligt tycker jag.

Lite färgglad keramik har flyttat hem i påsk till växthuset. Å vad jag skulle vilja kunna håll på med det mer i framtiden, härligt att ha en dröm att längta efter.

Kalle fixade mojito häromkvällen och den var så god. Det är väldigt mysigt i växthuset nu om kvällarna så man vill inte gå in.

Vi har så mycket roliga projekt nu framöver , ska boka några resor osv och så mina intressen, vår ute, vänner och familj och allt kul jobb så jag känner mig glad för allt som väntar. Jag försöker ha lite av allt och så avboka saker när det blir för mycket. Den här helgen vill jag umgås med släktingar så då får kören stå tillbaka. Det går inte hinna allt. Nu vill jag ha två dagar hemma efter här.

Ta hand om er , ha en fin påskafton🥰

Blommig blus här och kjol här , klänning här , blus här

Kram Lotta

Hemtex 40 % rabatt på ett köp HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Citron i växthuset”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *