Växthusbygge

innehåller annonslänkar

Klockan är sent men vi som vaknade 10.45 idag orkar vara uppe. Jag var som vanligt vaken tidigt men kände att jag ville somna om och då vaknade vi inte förrän 10.45 så vi hann inte riktigt det vi tänkt oss idag för sedan var det hockey på eftermiddagen. Men Kalle ska se om han kan sluta tidigare måndag och tisdag så vi kan få på glasen. Nu är snart alla små lister klara.

Jag har bara gått och tömt krukor , rensat lite i odlingslådorna osv Det finns alltid en massa att göra och tur är väl det för jag älskar min trädgård. Nu sitter jag och kikar lite på saker att göra i december och januari. Elin och jag ska gå på en julkonsert tillsammans och så boka in någon mysig tripp med Kalle i januari. Januari brukar inte vara så mycket att göra här hemma så då är det kul att hitta på saker.

Jag har inte hittat några möbler till växthuset än, bord blir nog svårast för jag ska ha något gammalt och stolar blir nog dessa. Ett sidebord vill jag ha också gärna gammalt så jag får kanske ta en tur till Dakabom framöver. Behöver ta hit en elektriker och köpa mer grus osv så det får bli lite i taget. Allt kostar så det ska sparas undan lite mer.

Nu är det dags att sova snart , imorgon väntar överraskning och sjunga med kören.

Kram Lotta

Höstnyheter , stickad tröja här , stickad med flätor här , stickad med krage här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Växthusbygge”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *