Höstblommor och höstpyssel

Innehåller annonslänkar

Jag tycker det är så mysigt att jobba hemma på fredagar och Kalle jobbar hemma på kontoret. Vi äter frukost tillsammans, kan kramas , tända ljus och planera lite helgplaner. Jag älskar verkligen min man så mycket och han är min allra bästa vän och ju mer kärlek jag känner till honom ju mer får jag tillbaka och känner igen.

Igår när jag kom hem från kören kände jag mig så glad hela kvällen. Det är sådan glädje att sjunga och det håller i sig i flera dagar. Det fanns en hel del oro med att flytta och hur det skulle bli och det var en skitjobbig en period att ta sig igenom med att berätta för anhöriga, flytta under en utmattning och min barndomsbygd osv men nu finns lugnet och friden här varje dag. Jag säger det igen att göra en ny resa mitt i livet var bra för oss.

Efter min dotters cancer så var det hemskt jobbigt att åka till de samhällen som fanns runt om, även för Elin. Att börja om var det vi längtade efter både hon och jag.

Det regnar här idag men när jag skrivet färdigt till er ska jag ut och sätta ner lökarna på framsidan och kanske i den stora rabatten vid växthuset. Om en vecka kommer jag jobba lite mer och då kommer det inte finnas tid för något pyssel. Förr kunde jag göra två saker samtidigt men nu får jag fokusera lite på en sak i taget och mitt nya jobb är så mycket glädje så när jag får jobba är det , det som gäller. På onsdag nästa vecka firar Sandströms i Kisa 100 år så då har vi fest hela dagen i butiken. Kom och säg hej 🙂

Skål, ljusstake och kruka är från loppis och jag finner lika mycket glädje i att byta ut loppissaker som att köpa nya grejer. Det är kul att göra om men slippa köpa nytt och spara pengarna på annat. Här finns ingen plats och därför kan man byta då och då istället med sånt som nästan inget kostar. Sedan köper jag mest kläder nytt eller saker som jag verkligen vill ha men det är inte alls lika ofta längre.

I växthuset ska det fina skåpet från pappa stå och där ska jag förvara allt som man kan ha när man vill pynta. Hoppas nu vädret är med oss en stund på lördag så vi kan få dit glasen i taket. Sedan är det dörr och fönster och sidornas tur. Golvet får vi fixa nästa år men jul ska vi ha där inne i huset. Längtar 🥰

Ha en fin helg, nu blir det ut i regnet så mår man toppen ikväll för då ska jag lata mig med Youtube och tända ljus

Kram Lotta

Julpynt hos Ellos som jag gillar , den här grisen, den här ljusstaken passar vårt växthus, så fin kudde här

Inspireras av nyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Höstblommor och höstpyssel”

  1. Du skriver så fint om era känslor för varandra, så skönt att känna så efter alla år.

    Önskar jag kunde vara med i kör, men min röst är verkligen inte nåt som platsar 🙀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *