En fin höstdag

Innehåller annonslänkar

Jag brukar inte visa familjebilder här på bloggen så ofta men nu får ni se några enkla mobilbilder bilder från vår helg. Mamma hade gjort smörgåstårta så vi samlades igår hemma hos dem för att sedan åka till kyrkan tillsammans i min gamla bygd.

Man värdesätter verkligen de där stunderna när vi ses för det blir inte så ofta, men snart kommer brorsbarnen och sover här på deras höstlov. Det är tradition.

Min fina bonuspappa Bernt blev Årets Västra hargare framröstat av bygden och han är så värd det. Han ställer upp och ser vad som behöver göras och så bryr han sig om människor. Han har alltid tid för samtal, skickar ofta meddelanden och omtyckt av människor. Han är duktig på att säga snälla saker. Han sprider så mycket glädje omkring sig.

Sedan bar det av till nästa kyrka för att sjunga med kören och vara med på skördemarknad. Jag kände mig så rik att få ha flera ställen som ändå känns som hemma. Jag och min bästis vi åker nästan alltid till vår gamla by och ut och går där. Jag ska hem till mamma och bonuspappa idag igen en sväng och sedan gå med min bästis och så lite ärenden.

När jag kom hem från kören hade Kalle gjort köttgryta och blomkålsmos. Vi hann inte få in rutorna i växthuset men allt är fixat nu för att sätta dit dem så jag hoppas vi kan sätta dit dem i början på veckan. Det hade varit skönt att få tätt nu när hösten är här.

Nu blir det frukost med Kalle och när jag kommer till stan blir det en vända runt på lite ärenden, ska in här till Rusta, Plantagen och kanske köpa några träd som var halva priset på. Vi får se vad jag hinner med. Imorgon blir det jobbdag hemma igen så då får jag en dag med lite intryck.

Ha det fint, nu vill kalle äta frukost🍂

Kram Lotta

Massa höstfint här , blus här och skinnbyxor här

Min kjol, jacka och tröja finns här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En fin höstdag”

  1. Vilken fin familj o en ynnest att få ha ”bonusar” som betyder mycket för många men förstås för dig 😍 – Kreml Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *