Sätta glas på växthuset

Innehåller annonslänkar

Godmorgon mina fina bloggläsare ❣️ Det väntar en hemmadag med jobb på alla möjliga sätt och så kommer Kalle hem så ska vi få upp glaset på växthuset. Det är riktigt kallt nu så det ska bli skönt att få det klart. I helgen ska vi bara vara hemma och fixa så vi får det färdigt så vi kan flytta in.

Jag har inte köpt några möbler än men vi har ju en del grejer som finns i vårt lager som ska flytta hem. Känner ingen brådska utan tar det som det kommer.

Igår var jag och köpte ljus och lite växter så idag ska jag plantera lite utanför växthuset och göra någon mer mossbollor osv. I helgen ska vi gjuta några mer krukor med pinnar så man kan göra granar osv Det går fort nu så det är dags att börja fundera på lite julklappar. Jag kommer dra ner på det och istället satsa på något annat kul att göra tillsammans. Känner att våra upplevelser tillsammans är det mest värdefulla.

Nu ska jag sätta fart här och se till att en elektriker kan komma. Till jul vill man ju sätta upp något sånt här som jag brukar ha i köket och göra kransar och ta in gran osv. Jag har ju en massa sådana här fårskinn som jag kan ta dit så man sitta varmt. Våra de här stolarna får flytta ner så länge tills vi bygger bänk. Ja så mycket kul som väntar. Längtar!

Nu önskar jag er en toppendag🍂

Kram Lotta

Snygga höstnyheter , snygg svart skinnkjol här, festklänning liknande här ska jag ha på jobbet imorgon, festklänning här passar julfesten, beige stickad klänning här

Nu startar julen HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *