Städa och rensa

Innehåller annonslänkar

Jag städar här inne idag med att rensa lådor, städa väskor, plocka in saker på rätt ställe osv. Blir tokig på prylar och vill ha det enkelt så jag kan lägga tiden på det jag tycker om.

Elektrikern har varit här och vi har planerat elen i växthuset så jag kan tända julbelysningen framöver. I helgen ska vi fortsätta sätta glas på alla sidor på och sedan dörrarna. Det kommer bli så fint och roligt att pynta och så kan jag flytta ner lite av alla saker som passar just ett växthus.

Lyktor här

Men nu ska jag fortsätta städa och så ska jag påminna Kalle om att vi fortfarande inte fått upp skåpet på sockeln, det kan ju gå 4 år till tänker jag 🙂 I vår hall finns det både tvättmaskin och tvättkorg men allting fungerar så bra, saknar ingenting just nu. Mannen skulle säga garderober men jag bryr mig inte så mycket längre.

Lykta gammal här

skor här

Grön vas här

Dagarna rullar verkligen på och ikväll är det kören igen. Jag ska ta och fixa lite soppa sedan till lunch, gillar ju Kelda sopporna som jag också visat på instagram. Idag blir det Skärgårdssoppa med lite räkor till, men nu ska jag fortsätta pynta lite höst i vardagsrummet. Ljus, pumpor och gå ut och hämta lite nypon mm.

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta

Höstnyheter på Åhlens bärkvist här, Ernst lökvas här randig lökvas här , rituals julkalender här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Städa och rensa”

  1. Skönt att röja och bäst att passa på när man orkar. Lite kul också, man hittar så fina saker och kläder ibland, åh tänk att jag har den här fina tröjan, haha.

    Vill fråga dig om träd hur du gör. Små fruktträd, kanske 150 cm knappt, gräver du 50 cm djupt, 100 cm åt sidorna och grundar med lite grus? Sen ny jord förstås och mixat med den gamla också. Men just att gräva tillräckligt är mycket jobb.

    Önskar dig och er en fin helg. Utan denna blåst som vi haft i en vecka nu men solen orkar titta fram då.

  2. Ditt höstpyntande är verkligen inspirerande! Älskar alla årstider men visst är hösten speciell?!! Undrar vad det är för kvist med orangea blad du har i vasen på byrån?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *