Fest hela dagen

Innehåller annonslänkar

Fest på jobbet hela dagen så det ska bli så kul. Sandströms firar 100 år med samma ägare 🎉och det ska firas med mat och rabatter i butiken till kl 20. Är man inte medlem så blir man lätt det i butiken. Jag finns på Sandströms i Kisa idag.

Innan dess ska jag på några ärenden och äta frukost med Kalle så nu säger jag hej då och det blev bara ett kort inlägg. Jag kommer jobba lite mer i klädaffären nu framöver några veckor så det blir lite mindre tid med pyssel här hemma.

Ha en fin dag 🍂

Min klänning är köpt här, andra fina festklänningar finns här, här och här

Kram Lotta

Höstnyheter HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fest hela dagen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *