Fredagsfeeling

Innehåller annonslänkar

Jag har sådan härlig fredagsfeeling här och det är också för jag ska åka och jobba. Det är så mysigt att gå där och fixa med alla fina kläder, hjälpa kunder och tjuttra lite med sina arbetskamrater. Uppskattar det så mycket. Efter barnen flyttade hemifrån så har man helt andra önskningar och börja jobba var så roligt.

Ikväll kommer Philip och sover över och det blir också så mysigt. Vår gästsäng är alltid bäddad om någon vill komma. Elin ska flytta till en marklägenhet utanför stan med killen och Philip ska ta över Elins lägenhet så det är så kul att höra de hur de vill inreda framöver. I januari kommer vi ha mycket att bära och hjälpa till med. Att Elin flyttar och vill bo nära jobbet, ha uteplats osv är ju precis som det ska vara, så gjorde jag och Kalle med.

Vi flyttade från lägenhet på landet på andra våningen till en marklägenhet och det var då Elin kom. Sedan bodde vi bara där några år innan vi flyttade till stora huset.

Min jacka här, byxor här och tröja här

Men nu ska jag käka lite frukost här och imorgon när jag vaknar måste jag in till Vimmerby en sväng och lämna in ett par glasögon för jag har sagt upp ett abonnemang. Jobbar på att bli av med alla onödiga kostnader.

Ha nu en toppenskön fredag 🍂

Kram Lotta

Snygga nyheter blus här , tröja här, blå blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fredagsfeeling”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *