Vårplaggen i marint

ANNONS CELLBES

Nu är längtan stor efter att få kasta av sig vinterplaggen och kunna sätta på sig de lite tunnare kläderna. Vi har allt haft lite känsla av vårväder här och man blir sugen på att uppdatera garderoben.

Hos Cellbes kan man nu hitta så mycket fint i tex marint som jag gillar så mycket. Dessa tröjor HÄR finns i flera olika modeller allt från kortare variant till lite längre som jag har på mig här på bilden.

Cellbes har också många olika jeans med resår som är väldigt uppskattade. Jag har dessa både i lång och kort variant och det finns också i olika sorters denim. Dessa jeans hittar du HÄR

Jag hittade också en superfin vårjacka HÄR som passar nu när man ska till stan eller åka till jobbet. Jag älskade luvan på den, att den gå ner under ändan lite och massa snygga detaljer som knappar och snören.

Rabattkod: ACA15F ger 15% rabatt på Cellbes hemsida och är giltig till den 7/3 ( ordinarie priser)

Kika in HÄR på Cellbes alla snygga vårnyheter. Många fina klänningar i blommigt som gärna skulle få flytta in i min garderob. Jag gillar Cellbes och har många plagg från dem i min garderob. De har generösa storlekar för oss kvinnor vilket jag uppskattar mycket.

Ha en toppenfin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *