Jag gillar måndagar

Jag gillar måndagar! Det är en ordning och reda dag för mig då jag lägger upp mitt jobb för veckan, städar undan, tar tag i saker osv. Det blir spännande att se hur det blir nu när Kalle kommer jobba hemma vissa dagar. Kommer jag tycka att han är i vägen 😉

Jag tänker nu att det kommer bli ett fint sällskap till mig. Lite som vi tänkte för ett år sedan när Kalle tog ledigt för att vara en dag med mig. Nu fick han inte vara ledig mer från sitt jobb för att jobba med mig så detta blev en bra blandning ändå. Han längtar också efter att kunna jobba hemifrån lite mer men med sitt då.

Jag ska börja röja undan här. Vi har det ganska stökigt på helgerna för vi städar inte då eller gör tråkiga saker. Kalle sköter matlagningen i det här huset och jag gör allt annat som tvätta, städa, handlar, tar hand om trädgård osv På helgerna gör vi mest roliga saker eller håller på med våra projekt.

De två första åren så gjorde jag mycket jobb här på helgerna. Det var inte kul. De andra som kom hit de ville göra roliga saker och jag fick ofta jobba men så har vi det inte heller längre. Det är mycket som är bra för oss nu.

Jag återkommer lite senare med lite roliga erbjudanden som jag ska visa. Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Andra fina brickor

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *