utan smink och myskläder

Idag ska jag mest softa, en tur till återvinningen och hämta några julklappar på posten men sedan ska jag bara sitta mest och mysa. Ja jobba blir det ofta vid datorn men inte springa omkring så mycket för att fota kampanjer. Jag ska fortsätta jobba med bloggens struktur. Lite trädgårdsjobb kan det bli också, det är väldigt vackert här ute. Bilder på mitt instagram.

Jag ska gå här utan smink och myskläder hela dagen, exakt som jag är och längtar efter idag

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”utan smink och myskläder”

 1. Hej!
  När jag trycker tummen upp, så blir det istället en minus på ”gillandet”. Det verkar kontsigt, och jag saknar fortfarande klockslag. Hihi!
  För övrigt underbart att kika in här.
  Ha en härlig adventsvecka.

  1. Hej, vi ska ta bort tummen upp framöver tänker jag och klockslag känner jag inte är viktigt för mig så det kommer nog inte finnas.
   Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *