Med min kamera

Annonslänkar Confident Living, Ellos

Den där glädjen att plocka fram kameran är tillbaka nu när nya bloggen är finare. Jag är nästan lite nykär i att fota, ja lite känslan som när det allt började.

Att nörda in sig lite i bilder, flytta saker osv är så himla mycket jag. Ett tag var jag väldigt trött på det, men jag kommer nog i framtiden vilja ha båda här på bloggen. Ibland är det enkla vardagliga saker med mobilen och ibland bilder från kameran. Tycker nog att den kombinationen är rätt skön.

(Gammal kruka)

Idag har jag jobbat hela dagen till sena kvällen. Vi försöker ju alltid vara lediga på helgerna nu men detta var tvunget att göras idag. Nu ska jag lata mig en stund till och sedan sova.

Hoppas du haft en fin helg

Kram Lotta

jul
Black Week Ellos 20% HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Med min kamera”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *