när jag började med bloggen

REKLAM FÖR  HITACHI ENERGY

När jag började med bloggen så hade jag ingen aning om vart den vägen skulle bära mig. Jag ville bara göra något som gav mig glädje. Jag ville ha kul, skapa, få vara kreativ och få utgå från det jag tycker om, ja inte bara bara vara mamma, förskollärare och fru. Det var så jag hittade till bloggvärlden där fanns sånt jag gillade som blev mitt eget lilla ställe. Där fick jag utlopp för min kreativa sida fota, skapa och skriva.   

Då var barnen små och min målbild blev efter ett tag att kunna jobba hemifrån, ta en kaffe på trappen dvs styra sin tid och få ta emot mina barn när de kom hem från skolan. Ja det var så det började. Den kreativa Lotta vile skapa, jag fick beröm för det jag gjorde genom er mina läsare och vågade ännu mer utvecklas och pröva nya saker som sedan blev ett jobb på heltid. 

Men allt detta hade aldrig varit möjligt om vi inte hade haft internet och elektricitet i huset , något som är så lätt att ta för givet.   Hitachi Energy jobbar för att minska vårt beroende av fossila energikällor och utvecklar teknologier för mer hållbara sätt att framställa och leverera el på. Detta är något jag pratat om ganska ofta här på bloggen och som är värt att lyfta många gånger. Ja nu pratar vi inte bara om el här i Sverige utan också i andra länder.   

Gå gärna in och läsa mer om Hitachi Energy HÄR och läs hur de möjliggör en effektiv överföring av energi som framställs långt borta som tex vatten- eller vindkraft till platser där den behövs allra mest. Hitachi Energy ansluter nämligen olika länder och regioner för att hjälpa till att ta bort fossilbaserad tillverkning. Det som jag tycker är så viktigt och glad att fler och fler kan börja jobba lite mer hemifrån. 

  Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *